Zeydan Seyhan’da gol yedi!

SİYASET 11.12.2017 - 15:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1667+ kez okundu.
 

Zeydan Seyhan’da gol yedi!

Adana’da partisinin örgüt seçimlerinin tamamına müdahale ettiği öne sürülen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendi ilçesinde kaybetti.  KARARA İTİRAZ EDİLMİŞTİ CHP Seyhan ilçe kongresi dün gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Abeydullah Kolcu, Elit Balo salonunda gerçekleşen kongrede bir kez daha aynı göreve seçildi. Abeydullah Kolcu’nun ilk önce 10 Aralık tarihli aldığı kongre kararına iddiaya göre, Zeydan Karalar’ın talebiyle itiraz edilmiş, tarih 11 Aralık olarak belirlenmişti.  7+7+4 ANLAŞMASI YAPILDI AMA(!) İl örgütü Kolcu’nun kongre kararını yok hükmünde saymış, 14 mahallede delege seçimlerinin yeniden yapılması talep edilmişti. Daha sonra da 21 kişilik yönetim listesi üzerinde 7’sini Kolcu, 7’sini Karalar, 4 ismi de İl Başkanı Ayhan Barut’un yazması şartıyla anlaşma sağlanmıştı.  LİSTE ŞOKU YAŞADILAR  Kongre salonuna gelen Karalar’ın ekibi ve CHP İl Başkanı Ayhan Barut listeyi görünce şok oldu.  Yapılan anlaşmaya uyulmamış, listede ne Karalar, ne de Barut’un yazdığı tek isme yer verilmemişti. Partililer bu olayın ortaya çıkmasının ardından; “Abeydullah Kolcu, Zeydan’a hayatının golünü attı” diye dalga geçti.

Adana’da partisinin örgüt seçimlerinin tamamına müdahale ettiği öne sürülen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendi ilçesinde kaybetti. 

KARARA İTİRAZ EDİLMİŞTİ
CHP Seyhan ilçe kongresi dün gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Abeydullah Kolcu, Elit Balo salonunda gerçekleşen kongrede bir kez daha aynı göreve seçildi. Abeydullah Kolcu’nun ilk önce 10 Aralık tarihli aldığı kongre kararına iddiaya göre, Zeydan Karalar’ın talebiyle itiraz edilmiş, tarih 11 Aralık olarak belirlenmişti. 
7+7+4 ANLAŞMASI YAPILDI AMA(!)
İl örgütü Kolcu’nun kongre kararını yok hükmünde saymış, 14 mahallede delege seçimlerinin yeniden yapılması talep edilmişti. Daha sonra da 21 kişilik yönetim listesi üzerinde 7’sini Kolcu, 7’sini Karalar, 4 ismi de İl Başkanı Ayhan Barut’un yazması şartıyla anlaşma sağlanmıştı. 
LİSTE ŞOKU YAŞADILAR 
Kongre salonuna gelen Karalar’ın ekibi ve CHP İl Başkanı Ayhan Barut listeyi görünce şok oldu.  Yapılan anlaşmaya uyulmamış, listede ne Karalar, ne de Barut’un yazdığı tek isme yer verilmemişti. Partililer bu olayın ortaya çıkmasının ardından; “Abeydullah Kolcu, Zeydan’a hayatının golünü attı” diye dalga geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.