ZİYAEDDİN AĞABEYE SON GÖREV

GÜNDEM 06.11.2018 - 16:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1740+ kez okundu.
 

ZİYAEDDİN AĞABEYE SON GÖREV

               Adana’da siyasetin önemli isimlerinden Adalet ve Kalkınma Partisi kurucularından Ziyaeddin Yağcı, Buruk mezarlığında toprağa verildi.   KANSER TEDAVİSİ GÖRDÜ 2002 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin ilk milletvekilleri arasında yer alan, daha sonra da il başkanlığı görevi üstlenen Ziyaeddin Yağcı, önceki gün tedavi gördüğü özel hastanede hayata gözlerini yummuştu. SİYASETİ BULUŞTURDU Adana siyasetinin sevilen, dürüst, ilkeli isimlerinden biri olan Yağcı, yardımseverliğiyle de tanınan biriydi. Kanser tedavisi sebebiyle siyasete ara vermek zorunda kalan Ziyaeddin Yağcı’nın cenaze törenine, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Eski bakanlardan Hayati Yazıcı, CHP, MHP ile İYİ Partili vekiller de katıldı. Yağcı, Buruk mezarlığında kılınan  cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 

        

 

 

Adana’da siyasetin önemli isimlerinden Adalet ve Kalkınma Partisi kurucularından Ziyaeddin Yağcı, Buruk mezarlığında toprağa verildi.

 

KANSER TEDAVİSİ GÖRDÜ

2002 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin ilk milletvekilleri arasında yer alan, daha sonra da il başkanlığı görevi üstlenen Ziyaeddin Yağcı, önceki gün tedavi gördüğü özel hastanede hayata gözlerini yummuştu.

SİYASETİ BULUŞTURDU

Adana siyasetinin sevilen, dürüst, ilkeli isimlerinden biri olan Yağcı, yardımseverliğiyle de tanınan biriydi. Kanser tedavisi sebebiyle siyasete ara vermek zorunda kalan Ziyaeddin Yağcı’nın cenaze törenine, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Eski bakanlardan Hayati Yazıcı, CHP, MHP ile İYİ Partili vekiller de katıldı. Yağcı, Buruk mezarlığında kılınan  cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.