ZİYAPAŞA’DAN BÜYÜK KAÇIŞ!

GÜNDEM 11.12.2019 - 17:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1613+ kez okundu.
 

ZİYAPAŞA’DAN BÜYÜK KAÇIŞ!

  Adana’nın “Nişantası” Ziyapaşa Bulvarı, yüksek kira bedellerinden dolayı boşaldı. İşyeri sahipleri, ekonomik durgunluğa aldırmadan yüksek kira bedelinden geri adım atmayınca şehrin kalbinin attığı Ziyapaşa’da kiralık işyeri sayısı patladı.   ŞEHRİN EĞLENCE DURAĞIYDI ANCAK Şehrin eğlence durağı Ziyapaşa Bulvarı, işyeri sahiplerinin astronomik kira ücreti istemelerinden dolayı her geçen gün cazibesini yitiriyor. En son yeni açılan bir AVM ile birlikte kiracı olan işletme sahipleri uygun tekliflerden etkilenip buraya akın etti. Kira fiyatı konusunda geri adım atmayan işyeri sahiplerinin tutumlarını sürdürmeleri halinde Ziyapaşa’dan ayrılışların süreceği tahmin ediliyor.  ASTROMİK KİRALAR CEP YAKIYOR  Daha önce akşam saatlerinde ışıl ışıl olan Ziyapaşa Bulvarı, kira fiyatlarının cep yakmasından dolayı ayrılan işyerlerinden dolayı adeta karanlığa gömüldü. Astronomik kira bedellerinin sürmesi halinde Ziyapaşa’nın viranaye döneceği belirtiliyor. Aralarında Şinasi’nin de bulunduğu sokakla birlikte Ziyapaşa’da metrekare ve işlerliğine göre, 400 metrekarelik alana sahip 3 katlı bir işyerinin yıllık kirası 450 bin lirayı bulabiliyor.

 

Adana’nın “Nişantası” Ziyapaşa Bulvarı, yüksek kira bedellerinden dolayı boşaldı. İşyeri sahipleri, ekonomik durgunluğa aldırmadan yüksek kira bedelinden geri adım atmayınca şehrin kalbinin attığı Ziyapaşa’da kiralık işyeri sayısı patladı.
 
ŞEHRİN EĞLENCE DURAĞIYDI ANCAK
Şehrin eğlence durağı Ziyapaşa Bulvarı, işyeri sahiplerinin astronomik kira ücreti istemelerinden dolayı her geçen gün cazibesini yitiriyor. En son yeni açılan bir AVM ile birlikte kiracı olan işletme sahipleri uygun tekliflerden etkilenip buraya akın etti. Kira fiyatı konusunda geri adım atmayan işyeri sahiplerinin tutumlarını sürdürmeleri halinde Ziyapaşa’dan ayrılışların süreceği tahmin ediliyor. 
ASTROMİK KİRALAR CEP YAKIYOR 
Daha önce akşam saatlerinde ışıl ışıl olan Ziyapaşa Bulvarı, kira fiyatlarının cep yakmasından dolayı ayrılan işyerlerinden dolayı adeta karanlığa gömüldü. Astronomik kira bedellerinin sürmesi halinde Ziyapaşa’nın viranaye döneceği belirtiliyor. Aralarında Şinasi’nin de bulunduğu sokakla birlikte Ziyapaşa’da metrekare ve işlerliğine göre, 400 metrekarelik alana sahip 3 katlı bir işyerinin yıllık kirası 450 bin lirayı bulabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.