ADANA SİVRİSİNEK CENNETİNE DÖNÜŞTÜ

SİVRİSİNEKLE İMTİHAN!..
YILBAŞINDA 100 milyon lira gibi astronomik bir rakamla ihalesi yapılan sivrisinekle mücadelede Adana’da sınıfta kaldı. Antalya, Mersin gibi illerde daha düşük bir rakamla yapılan sivrisinekle mücadele ihalesinde, bu iller büyük başarı elde ederken, ekim ayının ortasında Adanalının sivrisinekle imtihanı devam ediyor.
ONCA PARANIN KARŞILIĞI SIFIR
BÜYÜKŞEHİR Meclisi’nin hemen hemen her oturumunda tansiyonun tavan yapmasına yol açan sivrisinek sorununa karşı Karalar eleştirilere karşı kulaklarını tıkamış durumda. Gazetemiz Egemen’in de gündemde tuttuğu sivrisinekle mücadelede harcanan onca paranın karşılığının alınmaması Adanalının büyük tepkisine neden oluyor.
ELEŞTİRİYE, UYARIYA TEPKİYLE KARŞILIK
MUHALEFETE mensup Büyükşehir Meclis Üyelerinin EKAP’tan alınan belgeler ışığında rakamlarla kıyasladığı Mersin ve Antalya’da bu konuda başarı elde edilirken, Adana’da neden başarısız kalındığını sorgulamalarına Karalar’ın çözüm üretme yerine tepki göstermesi manidar bulunuyor. Zira araç, gereç ve personel yetersizliği de söz konusu değil.
ADANALIYI SİVRİSİNEĞE MAHKUM ETTİ
YENİ YILIN yaklaştığı şu günlerde ülke genelinde belediyelerin vektörle mücadele başlatması beklenirken, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hemşehrilerini sivrisineğe mahkum etmesi gündemden düşmüyor. Karalar’a sivrisinekle mücadeledeki başarısızlığından dolayı, sadece muhalefet ve kamuoyundan değil kendi partilisinden de tepkiler yükseliyor.