Bahadır: Sahalar elverişli değil

İlk hafta, Baklalı Stadı’nda Baklalıspor ile karşılaşan ve bu maçtan 1-0 mağlup ayrılan Cihangirspor, ligin ikinci haftasında güçlü takımlardan Çukurova Press Havuzlubahçe takımını 2-0 mağlup ederek güven verdi.

Hafta sonu, Havutlu Stadı’nda Adaletgücü ile karşılaşacak olan Cihangirspor Teknik Direktörü Savaş Bahadır, “Baklalı deplasmanında oyun anlamında, bir maçın gidişatını çevirecek bir oyun anlayışı olmadı. Çünkü saha şartları oyunumuza engel oldu. Bizim istediğimiz oyunu, pas oyununu, geçiş oyunlarını yapmamıza engel olduğundan dolayı kalecimizin de yapmış olduğu bireysel hata ile mağlup olduk. Bu herkesin başına gelebilir ama bireysel hatadan yediğimiz bir golle ilk haftayı mağlup olarak kapattık. İkinci haftada dirençli bir Çukurova Press Havuzlubahçe karşısında mücadele ettik. 75. dakikaya kadar beraberliğe giden bir maçın son 10 dakikasında bulduğumuz 2 golle de galip gelmesini bildik” şeklinde konuşarak, hafta sonu oynayacakları çok önemli bir maçın olduğuna da vurgu yaptı.
Hafta sonu Adaletgücü’yle oynayacaklarına değinen Bahadır, bu maçı herkesin dikkatlice izlemesini istedi. Süper Amatör Ligleri’nin en iyi maçlarından bir tanesinin oynanacağını iddia eden Teknik Direktör Savaş Bahadır, “Hakan Temel, Emir Menteş, Ozan ve Doğukan sakat. Adana’da amatörlerin oynadığı sahalar sağlık açısından elverişli değil. Yine bir elverişsiz sahada oynayacağız. İnşallah sakatsız bir maç çıkartırız. Havuzlubahçe sahası da sıkıntılıydı. Adaletgücü’nün sahası da sıkıntılı” diyerek, sahayla mücadele etmekten rakiple mücadele etmeyi unuttuklarını ifade etti.