Adana’da kıskançlık cinayeti

Kadın cinayetlerinin ardı arkası bir türlü kesilmiyor. Herkesin gözü önünde bir kadın cinayeti de Adana’da işlendi. Edinilen bilgilere göre, Mardin’de görev yapan uzman çavuş Gökhan Ç., aralarında anlaşmazlık bulunan ve kendisi gibi Mardin’de görev yapan öğretmen eşi Hatice Ç. ile, bacanağı Murat Akdöker’in kullandığı otomobil içinde tartışmaya başladı.
Olay, Adana’ya bir yakınlarını görmeye gelen Gökhan Ç. ve eşi Hatice Ç. bugün öğle saatleri sırasında Mirzaçelebi Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı’nda seyir halindeyken meydana geldi. Aralarındaki kıskançlık nedeniyle eşinin uzaklaştırma kararı aldırdığı uzman erbaş Gökhan Ç. otomobil içinde çıkan tartışmada, beylik silahını çekince, bir çocuk annesi genç kadın otomobilden inip kaçmaya çalıştı. Ancak Gökhan Ç. kadının arkasından ateş etmesi üzerine Hatice Ç. olay yerinde hayatını kaybetti. Bu arada, seken kurşunlar yoldan geçen iki kişiyle polis aracına isabet etti. Seken kurşunlar iki kişinin yaralanmalarına yol açtı. Gökhan Ç., otomobili kullanan ve eşinin kız kardeşinin kocası olan Murat Akdöker’i de boynundan vurdu. 
Polisin teslim olması için ikna çabaları yetersiz kalınca, Gökhan Ç. bacağından vuruldu. Ancak saldırgan yaralı halde ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi. Polis, eşini öldüren Gökhan Ç.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürürken, yaralılardan Murat Akdöker’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.