“Yorulmadan çalışmaya hazır günler bizi bekliyor”


Kısa bir süre önce Genel Merkez tarafından MHP Seyhan İlçe Başkanı olarak Hakan Yıldırım, hedefini açıkladı. Yıldırım, hedeflerinin daha yaşanabilir, refah seviyesi yüksek, işsizi, aşsızı olmayan bir Seyhan olduğunu dile getirdi. Partinin basın bürosundan yapılan açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Teşkilatı’nın, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdiği bildirildi. Toplantıda Başkan Yıldırım’ın dikkat çekici mesajları olmakla birlikte önümüzdeki ilk seçimde Seyhan’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin hedefine ışık tuttuğu kaydedildi. 
Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından Adana merkezde yapılan iki ilçe başkanlığındaki atamalar gündeme oturmuşken gündemin akış hızına kapılmadan çalışmalarını sürdüren MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, toplantıda Seyhan için yapılması gerekenlerle ilgili yönetimine sorumluluklarını hatırlattı.
Seyhan’da hedeflerinin daha yaşanabilir, refah seviyesi yüksek, işsizi, aşsızı olmayan bir Seyhan olduğunu ve yola 100 bin üye hedefiyle çıktıklarını belirten Başkan Hakan Yıldırım, “Önümüzde yorulmadan duraksamadan, durağanlığa mahal vermeden çalışmaya hazır günler bizi bekliyor. Seyhan’ın ve Seyhanlı hemşerilerimizin sorunlarını dinleyerek çözüm üreteceğiz. Bir ve beraber olacağız. Davanın takipçileri olarak Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de her konuşmasında ifade ettiği üzere vazgeçecek bir tek vatandaşımız yoktur, olmayacaktır” dedi.