Karaisalı Belediyesi taşınmaz satacak

 İhale 3 Ekim Perşembe günü belediye encümen toplantı salonunda saat 10.00’dar itibaren her bir taşınmaz için peş peşe yapılacak. 
Resmi Gazete’de yayımlanan ihale ilanına göre, Karaisalı’nın Çorlu Mahallesi’ndeki 1.496,80 metrekare arsa 1 milyon 650 bin lira muhammen bedelle (geçici teminat 82.500.02 TL), Topaktaş Mahallesi’ndeki 2.224 metrekare arsa 6 milyon 600 bin lira muhammen bedelle (geçici timanat 330 bin lira), Çatalan Mahallesi’ndeki 4.619.81 metrekare kargir ev ve arsa 6 milyon 850 bin lira muhammen bedelle (geçici teminat 342 bin 500 lira) ve Akçalı Mahallesi’ndeki 1.260 metrekare arsa ise 600 bin lira muhammen bedelle (geçici teminat 30 bin lira) satılacak. İhaleye girmek isteyenler katılma belgelerini ve geçici teminat makbuzunu en geç ihale saatine kadar komisyon başkanlığına vermeleri gerekiyor. Satışa çıkarılan taşınmazların imar durumunun Karaisalı Belediyesi’nin imar planı sınırı dışında kaldığı belirtildi.
İhale şartnamesine göre, ihaleyi kazanan istekli taahhüdünden vazgeçemeyecek. Vazgeçildiğinde geçici teminatı belediyeye irat olarak kaydedilecek. Teklifler ilanda belirtilen saate kadar komisyon başkanına verilecek. İsteklilerin posta yoluyla göndermelerinden kaynaklanan gecikmeleri kabul ise kabul edilmeyecek. Komisyon başkanına verilen teklifler herhangi bir sebepten dolayı geri alınamayacak. Teklifler belirtilen yer, gün ve saatte ihale komisyonunca isteklilerin veya noter tasdikli vekaletnameye haiz kanuni temsilcilerinin huzurunda açılacak.  İhale bedelinin tamamı, ihale onay belgesi tarihinden itibaren 30 gün içerisinde ödenecek.