ÖNCELİĞİMİZ ÇOCUKLAR VE KADINLAR

Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akay, yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi, çalışmaları ve projeleri hakkında önemli bilgiler verdi. 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal, Seyhan Belediyesi Başkanlığı döneminde, ekonomiye katkı sağlayan, üretimi ön planda tutan projeleri hayata geçirdiğini dile getirerek, uyguladıkları projelerde önceliğin her zaman olduğu gibi çocuklar ve kadınlar olduğunu kaydetti. Akay;  "Seyhan'daki 96 mahallemize ihtiyaç öncelikleri belirlenerek hizmetler götürüyoruz. Kırsal mahallelerimizin en önemli eksikliği sosyal donatı alanları. Yaptığımız parklar ve spor tesisleri ile bu eksiklikleri önemli ölçüde tamamladık. Halkımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda yeni projeleri de hızla hayata geçireceğiz" dedi.
BU GÖREV İÇİN HAZIRIZ
Adana'nın standartlara uygun ilk çocuk ve trafik eğitim parkı ile 14'üncü Bilgi Evi’ni Gürselpaşa Mahallesi’nde hizmete açtıklarını ifade eden Başkan Akay, Adana'nın kaynakları ve sahip olduğu değerleri ile en yaşanabilir, en güzel kentlerden biri olduğunu vurguladı. Başkan Akay; "Birbiriyle çağlar boyu kaynaşmış insanların bulunduğu bu kenti daha güzel hale getirmek hepimizin görevi olacak. Bu görev için hep birlikte hazırız. Önümüzdeki günlerde çok daha güzel projelerle daha yaşanabilir bir Seyhan oluşturmak adına var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu.