Şinasi Lounge’de “ASİ” izdihamı!..

Adana’nın gözde eğlence mekanı Şinasi Lounge’e, işletme sahibi Hakan Denizli’nin davetini kırmayıp konuk olarak gelen ünlü sanatçı İlkan, burada Denizli ve konukların isteklerini kırmayarak, unutulmaz eserlerini konuklarla birlikte seslendirdi. Şinasi Lounge müzik grubu da başarılı sanatçı Ahmet Selçuk İlkan’ın birbirinden güzel parçalarını muhteşem bir canlı performansla seslendirdi. Gecede İlkan hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

………..

ADANA’NIN yetiştirdiği ünlü şair, bestekar ve ses sanatçısı Ahmet Selçuk İlkan, doğup büyüdüğü memleketinde hayranlarıyla buluştu. Adana’nın en gözde eğlence mekanı Şinasi Lounge’e, işletme sahibi Hakan Denizli’nin daveti üzerine gelen başarılı ve sevilen sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, karşısında coşku dolu hayranlarıyla karşılaşınca hayretini gizleyemedi.
BUGÜNE kadar ülkemizin en ünlü sanatçılarına söz ve besteleriyle hayat veren Ahmet Selçuk İlkan, memleketi Adana’da bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, “Bugün burada böyle güzel, nezih bir mekanda, Şinasi Lounge’de siz değerli konuklarımızla, hemşehrilerimle birlikte olmak mutlulukların en güzeli. Hepiniz hoş geldiniz” diyerek, mekanda bulunan hayranlarını selamladı.
BİRBİRİNDEN güzel, unutulmaz parçalarını muhteşem canlı bir performansla seslendiren Ahmet Selçuk İlkan’a, Şinasi Lounge’yi tıklım tıklım dolduran genci, yetişkini büyük bir sevgi ve tezahürat gösterdi. Ahmet Selçuk İlkan hayranları, sanatçıyla birlikte tüm eserlere eşlik ederken, Şinasi Lounge müzik grubu da, sanatçının o unutulmaz parçalarını muhteşem canlı bir performansla seslendirdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren muhteşem dinleti sonunda, Şinasi Lounge konukları, ünlü sanatçı İlkan’la uzun süre hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya girdiler.
ŞİNASİ LOUNGE işletmecisi Hakan Denizli de, davetini kırmayıp kendilerini onurlandıran başarılı sanatçı Ahmet Selçuk İlkan’a tüm konukları adına teşekkür etti. Denizli, “Bugün burada muhteşem bir gün geçirdik. Adanamızın yetiştirdiği efsane sanatçımız, değerli hemşehrimiz Sayın Ahmet Selçuk İlkan tüm dünyanın tanıdığı, saygı ve sevgi duyduğu büyük bir sanatçımızdır. Bunun somut örneğini, bugün burada bu coşkulu hayran kitlesiyle bir kez daha gördük. Gecemizi onurlandıran böyle bir tarihi gün yaşanmasına vesile olan Sayın Ahmet Selçuk İlkan’a ve siz değerli konuklarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
UNUTULMAZ ESERLERE İMZA ATTI
ADANA’DA Dünya’ya gelen sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, ilk ve ortaöğretimini Adana’da tamamladı. Lise eğitiminin ardından 1973 yılında yükseköğrenimini tamamlamak üzere Almanya'nın Berlin şehrine gitti. Berlin Teknik Üniversitesi'nde mimarlık eğitimine başladı. Ahmet Selçuk İlkan, kendisini “ayrılıkların şairi, yalnızlıkların ozanı” ve kısaca ad ve soyadının baş harflerinden oluşan “ASİ” olarak tanımlıyor.
Ülkemizin en ünlü ses sanatçılarına söz ve besteleriyle hayat veren Ahmet Selçuk İlkan’ın binden fazla eseri bulunuyor.  “Ya Seninle Ya Sensiz”, “Gözler Kalbin Aynasıdır”, “Ayrılık Kolyesi”, “Neredesin Ey Talih”, “Artık Ne Duamsın Ne Bedduam”, “Bayramın Olsun” gibi, hala dillerden düşmeyen ilk şarkılarıyla, gönüllere taht kuran Ahmet Selçuk İlkan, Zeki Müren’in muhteşem sesiyle klasikler arasına giren “Kahır Mektubu” gibi unutulmaz eserlere imza attı.
Onlarca ödülün sahibi olan Ahmet Selçuk İlkan’ın yayınladığı kitapları ve albümleriyle gencinden yaşlısına kadar toplumun her kesiminin kalbine girmeyi başardı.