19 Mayıs ve Özgecan Çocukları

GENÇLİK 22.05.2016 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1699+ kez okundu.
 

19 Mayıs ve Özgecan Çocukları

 Özgecan ailesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı Tarihi Nusret Mayın Gemisini ziyaret ederek ve Tarsus İlçesinin tarihini gezerek kutladı.    Kurum yetkilisi ‘‘Çocuklarımız küçük yaşta oldukları için mümkün olduğunca  resmi  bayramlarda ailelerle birlikte etkinlik yapmaya çalışıyoruz. Daha öncede 23 Nisan Bayram’ın da iki gün süren sergimizi gerçekleştirmiştik. Bu özel günlerde çocuklarımıza yaşayarak tarihi ve Milli Bayramların önemini kavratmaya çalışıyor ,  ‘’Aile Haftası’’ nedeniyle de ailelerin kaynaşmasını sağlıyoruz. Ve bunu yapmaya devam edeceğiz.’’   Özgecan çocukları ve aileleri Nusret Mayın Gemisi dışın da,hayvanat bahçesini,Tarsus Şelalesini ve Danyal  Peybamber’ in Makamını da ziyaret ederek güzel bir gün geçirdiler.

 Özgecan ailesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı Tarihi Nusret Mayın Gemisini ziyaret ederek ve Tarsus İlçesinin tarihini gezerek kutladı.

 

 Kurum yetkilisi ‘‘Çocuklarımız küçük yaşta oldukları için mümkün olduğunca  resmi  bayramlarda ailelerle birlikte etkinlik yapmaya çalışıyoruz. Daha öncede 23 Nisan Bayram’ın da iki gün süren sergimizi gerçekleştirmiştik. Bu özel günlerde çocuklarımıza yaşayarak tarihi ve Milli Bayramların önemini kavratmaya çalışıyor ,  ‘’Aile Haftası’’ nedeniyle de ailelerin kaynaşmasını sağlıyoruz. Ve bunu yapmaya devam edeceğiz.’’

  Özgecan çocukları ve aileleri Nusret Mayın Gemisi dışın da,hayvanat bahçesini,Tarsus Şelalesini ve Danyal  Peybamber’ in Makamını da ziyaret ederek güzel bir gün geçirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.