Yetim güldü, Adanalı güldü, dünya güldü...

GENÇLİK 06.06.2016 - 18:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1827+ kez okundu.
 

Yetim güldü, Adanalı güldü, dünya güldü...

      Yetim ve öksüz çocuklar Uçurtma Şenliği’nde buluştu, gönüllerince eğlendi.   ADANA-Adana, Ceyhan, Kozan ve Kahramanmaraş’taki Sevgi Evleri’nde yaşayan öksüz ve yetim çocuklar, Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı ile Adana İnsani Yardım Derneği’nin (ADYAR) birlikte organize ettiği 6’ncı Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde buluştu. Merkez Park’ta gerçekleştirilen etkinlikte rengarenk uçurtmalarını gökyüzünde uçuran çocuklar, piknik yaptı, palyaçolar ve animatörler eşliğinde dans etti, çeşitli yarışmalara katılıp, neşe dolu bir gün geçirdi. YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını organize ettiği Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde yetim ve öksüz çocuklar farklı bir gün geçirdi, gökyüzünü şenlendirdi. “Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla gerçekleştirilen şenlikte, yaklaşık bin öksüz ve yetim çocuk buluştu. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ve Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ozan Aksu’ya, şenliğe katkılarından dolayı, ADYAR yöneticileri plaket ve çiçek verdi.  (EGEMEN)  

 

 

 

Yetim ve öksüz çocuklar Uçurtma Şenliği’nde buluştu, gönüllerince eğlendi.

 

ADANA-Adana, Ceyhan, Kozan ve Kahramanmaraş’taki Sevgi Evleri’nde yaşayan öksüz ve yetim çocuklar, Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı ile Adana İnsani Yardım Derneği’nin (ADYAR) birlikte organize ettiği 6’ncı Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde buluştu. Merkez Park’ta gerçekleştirilen etkinlikte rengarenk uçurtmalarını gökyüzünde uçuran çocuklar, piknik yaptı, palyaçolar ve animatörler eşliğinde dans etti, çeşitli yarışmalara katılıp, neşe dolu bir gün geçirdi.

YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını organize ettiği Geleneksel Uçurtma Şenliği’nde yetim ve öksüz çocuklar farklı bir gün geçirdi, gökyüzünü şenlendirdi. “Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla gerçekleştirilen şenlikte, yaklaşık bin öksüz ve yetim çocuk buluştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ve Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ozan Aksu’ya, şenliğe katkılarından dolayı, ADYAR yöneticileri plaket ve çiçek verdi.  (EGEMEN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.