AB GRUBUNUN BİRİNCİSİ ATEŞBÖCEĞİ OLDU!

MAGAZİN 19.08.2017 - 07:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1491+ kez okundu.
 

AB GRUBUNUN BİRİNCİSİ ATEŞBÖCEĞİ OLDU!

  Ateşböceği birincilikteki iddiasını korudu! Barış’ın kaçışı Aslı’yı rüyadan uyandıracak mı? Dizi, dün gece sekizinci bölümü ile AB kategorisinde birinci olarak başarısını bu hafta da sürdürdü. Ateşböceği, dün gece yayınlanan bölümünde AB kategorisinde 4,84 izlenme oranı ve 16,21 izlenme payı en çok izlenen yapım oldu. Yeni bir başlangıç mümkün mü? Gerçeklerle yüzleşmek Barış'ın arafta kalmasına neden olur, Aslı her şeyden habersiz Barış'ı sıkıştığı araftan kurtarmaya çalışırken kendi korkularıyla da yüzleşmeye karar verir. Yaşananlar Barış’ı Aslı’nın işine son vermeye götürür. Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor. Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor. SENİN STARIN SENİN KANALIN   YAPIM:                 MIA YAPIM YÖNETMEN:          BARIŞ YÖŞ SENARİSTLER:     EBRU HACIOĞLU OYUNCULAR:        SEÇKİN ÖZDEMİR, NİLAY DENİZ, SEDA GÜVEN, DURUL BAZAN, BELMA CANCİĞER, ŞEBNEM DİLLİGİL, GÖZDE ÇIĞACI, ÇAĞRI ÇITANAK, BERKAY TULUMBACI, ALİCİA KAPUDAĞ, UMUR YİĞİT VANLI, LAL TAYRA BAHAR, ÇİĞDEM AYGÜN, ASLI SAMAT VE DERYA ALABORA

 

Ateşböceği birincilikteki iddiasını korudu!

Barış’ın kaçışı Aslı’yı rüyadan uyandıracak mı?

Dizi, dün gece sekizinci bölümü ile AB kategorisinde birinci olarak başarısını bu hafta da sürdürdü.

Ateşböceği, dün gece yayınlanan bölümünde AB kategorisinde 4,84 izlenme oranı ve 16,21 izlenme payı en çok izlenen yapım oldu.

Yeni bir başlangıç mümkün mü?

Gerçeklerle yüzleşmek Barış'ın arafta kalmasına neden olur, Aslı her şeyden habersiz Barış'ı sıkıştığı araftan kurtarmaya çalışırken kendi korkularıyla da yüzleşmeye karar verir.

Yaşananlar Barış’ı Aslı’nın işine son vermeye götürür.

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor.

Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.

SENİN STARIN SENİN KANALIN

 

YAPIM:                 MIA YAPIM

YÖNETMEN:          BARIŞ YÖŞ

SENARİSTLER:     EBRU HACIOĞLU

OYUNCULAR:        SEÇKİN ÖZDEMİR, NİLAY DENİZ, SEDA GÜVEN, DURUL BAZAN, BELMA CANCİĞER, ŞEBNEM DİLLİGİL, GÖZDE ÇIĞACI, ÇAĞRI ÇITANAK, BERKAY TULUMBACI, ALİCİA KAPUDAĞ, UMUR YİĞİT VANLI, LAL TAYRA BAHAR, ÇİĞDEM AYGÜN, ASLI SAMAT VE DERYA ALABORA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.