Adana Demirspor, Aissati ile 1,5 yıllığına anlaştı

SPOR 08.01.2021 - 16:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1700+ kez okundu.
 

Adana Demirspor, Aissati ile 1,5 yıllığına anlaştı

  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, 32 yaşındaki  Faslı oyuncu İsmail Aissati ile 1,5 yıllık anlaşma imzaladı.  Kariyerinde PSV, Ajax ve Twente gibi önemli takımlar olan Aissati, ülkemizde ise Antalyaspor, Alanyaspor ve Balıkesirspor ve Denizlispor takımlarında forma giydi. Aissati, Adana Demirspor’un büyük bir camia olduğunu belirterek, takıma katıldığı için heyecanlı olduğunu söyledi. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak da İsmail Aissati’nin kulüp için hayırlı olması temennisinde bulundu. İmza töreninde Adana Demispor Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem İnaltekin de bulundu.

 


TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, 32 yaşındaki  Faslı oyuncu İsmail Aissati ile 1,5 yıllık anlaşma imzaladı. 
Kariyerinde PSV, Ajax ve Twente gibi önemli takımlar olan Aissati, ülkemizde ise Antalyaspor, Alanyaspor ve Balıkesirspor ve Denizlispor takımlarında forma giydi. Aissati, Adana Demirspor’un büyük bir camia olduğunu belirterek, takıma katıldığı için heyecanlı olduğunu söyledi. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak da İsmail Aissati’nin kulüp için hayırlı olması temennisinde bulundu. İmza töreninde Adana Demispor Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem İnaltekin de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.