Adana Demirspor tam kapandı!

SPOR 27.04.2021 - 15:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1440+ kez okundu.
 

Adana Demirspor tam kapandı!

Süper Lig’e çıkacak ilk iki takımı son iki maç belirleyecek. Averajla liderlik koltuğuna oturan mavi laciertliler işi şansa bırakmak istemiyor.
TFF 1.Lig’in bitimine iki hafta kala averajla liderlik koltuğuna oturan Adana Demirspor, pandemi yasakları başlamadan tam kapanma uyguladı.  Mavi lacivertliler, Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde hazırlandıkları antrenmanlarla teknik ve kondisyon çalışmalarını Balıkesir ile Menemenspor maçları bitene kadar basına kapattı. Gazeteciler, her hafta düzenli olarak Adana Demirspor’un oyuncuları ve teknik heyetle röportajlar gerçekleştirebiliyordu.  Adana Demirspor’daki tam kapanmanın iki maç için futbolculara  daha fazla motivasyon yüklemesi yaparak onları dinç tutmaya yönelik gerçekleştirildiği düşünülüyor.  BU YARIŞ NEFES ALDIRMAZ  TFF 1. Lig’de 32. haftanın ardından zirve yarışı iyice kızıştı. Tuzlaspor’u deplasmanda 3-0 yenen Adana Demirspor, liderliği averajla Giresunspor’dan devraldı. Boluspor’u deplasmanda 2-0 yenen Samsunspor Süper Lig’e direkt çıkma umudunu son iki haftaya bıraktı. Giresunspor, Altınordu ile deplasmanda golsüz berabere kalınca ilk üç sıradaki takımların puanı 64’e eşitlendi.  Ligde sezonu ilk ikide tamamlayan takımlar direkt olarak Süper Lig’e çıkıyor. İlk altı içinde yer alan diğer 4 takım ise Play-off maçları oynayacak ve bir takım daha  Süper Lig’e çıkacak. Adana Demirspor,  Giresunspor ve Samsunspor 64’er puanla İstanbulspor ise 60 puanla ilk altı takımda yer almayı garantiledi. 57 puanlı Altay 57,  54 puanlı Altınordu 54, 52 puanlı Ankara Keçiörengücü ile 52 ve 50 puanlı Ümraniyespor 50 arasında ise diğer iki kontenjan için yarış sürüyor. Geçen sezon TFF kararıyla kümede kalan Ankaraspor’un 2. Lig’e düşmesi ise kesinleşti.  Lig’den düşecek üçüncü takım ise ya 33. haftada ya da son haftada belirlenecek. 29 puanlı Akhisarspor, en büyük aday olarak görülürken Yeşil-Siyahlı ekip, Altay’ı 2-0 yenerek umudunu devam ettirdi. Akhisarspor’un geçmeye çalıştığı Menemenspor ve Adanaspor’un ise 34 puanı var. Akhisarspor, iki maçı  kazanıp rakiplerinin hiç puan almayışını beklemek zorunda.
Süper Lig’e çıkacak ilk iki takımı son iki maç belirleyecek. Averajla liderlik koltuğuna oturan mavi laciertliler işi şansa bırakmak istemiyor.

TFF 1.Lig’in bitimine iki hafta kala averajla liderlik koltuğuna oturan Adana Demirspor, pandemi yasakları başlamadan tam kapanma uyguladı. 

Mavi lacivertliler, Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde hazırlandıkları antrenmanlarla teknik ve kondisyon çalışmalarını Balıkesir ile Menemenspor maçları bitene kadar basına kapattı. Gazeteciler, her hafta düzenli olarak Adana Demirspor’un oyuncuları ve teknik heyetle röportajlar gerçekleştirebiliyordu. 
Adana Demirspor’daki tam kapanmanın iki maç için futbolculara  daha fazla motivasyon yüklemesi yaparak onları dinç tutmaya yönelik gerçekleştirildiği düşünülüyor. 
BU YARIŞ NEFES ALDIRMAZ 
TFF 1. Lig’de 32. haftanın ardından zirve yarışı iyice kızıştı. Tuzlaspor’u deplasmanda 3-0 yenen Adana Demirspor, liderliği averajla Giresunspor’dan devraldı. Boluspor’u deplasmanda 2-0 yenen Samsunspor Süper Lig’e direkt çıkma umudunu son iki haftaya bıraktı. Giresunspor, Altınordu ile deplasmanda golsüz berabere kalınca ilk üç sıradaki takımların puanı 64’e eşitlendi. 
Ligde sezonu ilk ikide tamamlayan takımlar direkt olarak Süper Lig’e çıkıyor. İlk altı içinde yer alan diğer 4 takım ise Play-off maçları oynayacak ve bir takım daha  Süper Lig’e çıkacak. Adana Demirspor,  Giresunspor ve Samsunspor 64’er puanla İstanbulspor ise 60 puanla ilk altı takımda yer almayı garantiledi. 57 puanlı Altay 57,  54 puanlı Altınordu 54, 52 puanlı Ankara Keçiörengücü ile 52 ve 50 puanlı Ümraniyespor 50 arasında ise diğer iki kontenjan için yarış sürüyor. Geçen sezon TFF kararıyla kümede kalan Ankaraspor’un 2. Lig’e düşmesi ise kesinleşti.  Lig’den düşecek üçüncü takım ise ya 33. haftada ya da son haftada belirlenecek. 29 puanlı Akhisarspor, en büyük aday olarak görülürken Yeşil-Siyahlı ekip, Altay’ı 2-0 yenerek umudunu devam ettirdi. Akhisarspor’un geçmeye çalıştığı Menemenspor ve Adanaspor’un ise 34 puanı var. Akhisarspor, iki maçı  kazanıp rakiplerinin hiç puan almayışını beklemek zorunda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.