Adana Demirspor’un artık kripto parası var!

SPOR 25.02.2021 - 16:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1849+ kez okundu.
 

Adana Demirspor’un artık kripto parası var!

  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, Bitexen Teknoloji ile artık Ethereum blok zinciri üzerinde oluşturulan 50 milyon liralık bir “kripto para” varlığı oluşturdu. ADS Coin adı verilen kripto para ile taraftarlar özel fırsatlar, sürpriz ödüller ve eşsiz deneyimlerden faydalanabilecek.  Taraftar, değeri 1 lira olan ADS Coin’le anketlerde oy kullanarak takıma destek olabilecek kulüp kararlarında söz sahibi olurken, aynı zamanda ADSC’nin sağladığı ödül ve deneyimlerden de faydalanabilecek.  ADSC Resmi Mobil Uygulaması üzerinden ADSC satın alarak Adana Demirspor’un özel taraftar topluluğunun bir parçası olabileceksiniz. ADSC Mobil uygulamaya girerek işlemleri direkt gerçekleştirilebiliyor.  Nasıl üye olunur? Ana sayfada sağ üst köşede bulunan Hesap Oluştur’a tıklayarak istenen yere e-posta adresinizi girip “Devam Et” butonuna tıklayın. Açılan sayfada sizden istenen bilgileri girmeniz ve bir şifre belirlemeniz gerekmektedir. Belirleyeceğiniz şifre, en az 1 harf ve 1 rakam içermeli ve en az 8 karakterden oluşmalıdır. Daha sonra gerekli bilgilendirme metinlerini okuyup yanındaki onay kutucuklarını işaretlemeli ve Hesap Oluştur’a tıklamanız gerekmektedir. Hesap Oluştur butonuna tıkladıktan sonra e-posta adresinize girip size gönderilmiş olan e-postadaki linke tıklayarak e-posta onayını gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Daha sonra e-posta onay işleminiz tamamlanacaktır. Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Talat Şahin, Bitexen teknoloji ile Adana Demirspor kulubünün direkt iletişim içerisine girebileceğine dikkat çekerek, ADS Coin’in günlük hayatta da kullanılabileceğini bildirdi.

 

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, Bitexen Teknoloji ile artık Ethereum blok zinciri üzerinde oluşturulan 50 milyon liralık bir “kripto para” varlığı oluşturdu. ADS Coin adı verilen kripto para ile taraftarlar özel fırsatlar, sürpriz ödüller ve eşsiz deneyimlerden faydalanabilecek. 
Taraftar, değeri 1 lira olan ADS Coin’le anketlerde oy kullanarak takıma destek olabilecek kulüp kararlarında söz sahibi olurken, aynı zamanda ADSC’nin sağladığı ödül ve deneyimlerden de faydalanabilecek. 
ADSC Resmi Mobil Uygulaması üzerinden ADSC satın alarak Adana Demirspor’un özel taraftar topluluğunun bir parçası olabileceksiniz. ADSC Mobil uygulamaya girerek işlemleri direkt gerçekleştirilebiliyor. 
Nasıl üye olunur?
Ana sayfada sağ üst köşede bulunan Hesap Oluştur’a tıklayarak istenen yere e-posta adresinizi girip “Devam Et” butonuna tıklayın. Açılan sayfada sizden istenen bilgileri girmeniz ve bir şifre belirlemeniz gerekmektedir. Belirleyeceğiniz şifre, en az 1 harf ve 1 rakam içermeli ve en az 8 karakterden oluşmalıdır.
Daha sonra gerekli bilgilendirme metinlerini okuyup yanındaki onay kutucuklarını işaretlemeli ve Hesap Oluştur’a tıklamanız gerekmektedir. Hesap Oluştur butonuna tıkladıktan sonra e-posta adresinize girip size gönderilmiş olan e-postadaki linke tıklayarak e-posta onayını gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Daha sonra e-posta onay işleminiz tamamlanacaktır.
Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Talat Şahin, Bitexen teknoloji ile Adana Demirspor kulubünün direkt iletişim içerisine girebileceğine dikkat çekerek, ADS Coin’in günlük hayatta da kullanılabileceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.