ADANA DEMİRSPOR’UN SANCAK’I GİTTİ!

SPOR 27.01.2021 - 16:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2428+ kez okundu.
 

ADANA DEMİRSPOR’UN SANCAK’I GİTTİ!

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma giyen forvet oyuncu Ömer Şişmanoğlu’nun transferine gelen tepkiler üzerine ‘başkanlık’ görevini bıraktığı duyurdu. Sancak, Adana Demirspor’a bağış yapmayı sürdüreceğini belirterek, twitter hesabını da ‘korumalı’ konuma aldı.  Sancak, twitter hesabından, "Çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim" yazdı.  Adana Demirsporlu taraftarların Şişmanoğlu'nun transferine tepkisinin ardından transferi iptal ettiğini duyuran Sancak, ardından istifa ettiğini açıkladı. Sancak, sosyal medya hesabından şunları yazdı: "Çok değerli Adana Demirspor taraftarları. Ben yönetilmem, yönetirim demiştim. Çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim. Söz verdiğim gibi her yıl yapmam gereken bağışları da yapacağım. Hakkınızı helal edin. Ben ediyorum. Allah'a emanet olun, sonu kupa. Yarın başkan vekili atayacağım, kongreye götürecek. Buradan Adanalı iş adamlarına sesleniyorum Adana Demirspor'a sahip çıkın. Yetkiyi devredeceğim kişi, yeni yönetim oluşana kadar kararlıkla yönetecektir."

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma giyen forvet oyuncu Ömer Şişmanoğlu’nun transferine gelen tepkiler üzerine ‘başkanlık’ görevini bıraktığı duyurdu. Sancak, Adana Demirspor’a bağış yapmayı sürdüreceğini belirterek, twitter hesabını da ‘korumalı’ konuma aldı. 

Sancak, twitter hesabından, "Çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim" yazdı. 
Adana Demirsporlu taraftarların Şişmanoğlu'nun transferine tepkisinin ardından transferi iptal ettiğini duyuran Sancak, ardından istifa ettiğini açıkladı. Sancak, sosyal medya hesabından şunları yazdı: "Çok değerli Adana Demirspor taraftarları. Ben yönetilmem, yönetirim demiştim. Çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim. Söz verdiğim gibi her yıl yapmam gereken bağışları da yapacağım. Hakkınızı helal edin. Ben ediyorum. Allah'a emanet olun, sonu kupa. Yarın başkan vekili atayacağım, kongreye götürecek. Buradan Adanalı iş adamlarına sesleniyorum Adana Demirspor'a sahip çıkın. Yetkiyi devredeceğim kişi, yeni yönetim oluşana kadar kararlıkla yönetecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.