ADANA DEMİRSPOR, “YOLA DEVAM” EDİYOR!

SPOR 02.02.2021 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1233+ kez okundu.
 

ADANA DEMİRSPOR, “YOLA DEVAM” EDİYOR!

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkma hesapları yapan Adana Demirspor, bu hafta kendi sahasında Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’ndaki karşılaşma 6 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak.  SON DAKİKALARDA 2 FUTBOLCU  Mavi lacivertliler, en son Fenerbahçe Kulubü’nden İsmail Yüksek’i sezon sonuna kadar renklerine bağladı. Geçen sezon Adana Demirspor forması giyen Medipol Başakşehir’den kaleci Muhammed Şengezer ile de yarım sezonluğuna anlaşma imzalandı.  DEPLASMAN’DA 3-1 YENMİŞTİ Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde, kendi tesislerinde Ankaraspor maçı hazırlıklarına başlayan Adana Demirspor, deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor’u Mehmet Akyüz’ün 2, Sinan Kurt’un tek golü ile 3-1’lik skorlar yenmişti.  GALİBİYET HESABI YAPIYOR Kulüp Başkanı Murat Sancak’ın sosyal medya hesabından başkanlık görevini bıraktığını açıklamasının ardından, çıkacağı ikinci maç için galibiyet hesapları yapan mavi lacivertliler, 19 maçta, 10 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Puanı 34 olan Demirspor ligin 4.sırasında kendine yer buldu.

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkma hesapları yapan Adana Demirspor, bu hafta kendi sahasında Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’ndaki karşılaşma 6 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. 

SON DAKİKALARDA 2 FUTBOLCU 
Mavi lacivertliler, en son Fenerbahçe Kulubü’nden İsmail Yüksek’i sezon sonuna kadar renklerine bağladı. Geçen sezon Adana Demirspor forması giyen Medipol Başakşehir’den kaleci Muhammed Şengezer ile de yarım sezonluğuna anlaşma imzalandı. 
DEPLASMAN’DA 3-1 YENMİŞTİ
Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde, kendi tesislerinde Ankaraspor maçı hazırlıklarına başlayan Adana Demirspor, deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor’u Mehmet Akyüz’ün 2, Sinan Kurt’un tek golü ile 3-1’lik skorlar yenmişti. 
GALİBİYET HESABI YAPIYOR
Kulüp Başkanı Murat Sancak’ın sosyal medya hesabından başkanlık görevini bıraktığını açıklamasının ardından, çıkacağı ikinci maç için galibiyet hesapları yapan mavi lacivertliler, 19 maçta, 10 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Puanı 34 olan Demirspor ligin 4.sırasında kendine yer buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.