Adana Orman vefa yemeğinde buluştu

GÜNDEM 21.05.2024 - 13:56, Güncelleme: 21.05.2024 - 13:56 3280+ kez okundu.
 

Adana Orman vefa yemeğinde buluştu

Adana Orman Bölge Müdürü olarak görev yapmakta iken, İzmir Orman Bölge Müdürü olarak ataması yapılan Mahmut Yılmaz, düzenlenen vefa yemeği ile yeni görev yerine uğurlandı.
 Orman Bölge Müdürü Tahsin Etli yaptığı konuşmada “Mahmut Yılmaz'a başarılı hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi. Onuruna verilen vefa yemeğinde konuşan Yılmaz, “Hayat böyle bir şey her şeyin bir sonu var. Önemli olan buradan ayrılmak değil, asıl olan sevgi ile gönül hoşnutluğu ile uğurlanmaktır" dedi. Konuşmaların ardından Bölge Müdürü Tahsin Etli tarafından Mahmut Yılmaz'a plaket ve hediyeleri takdim edildi. Ardından Yılmaz’a Orman Mühendisleri Odası Doğu Akdeniz Şube Başkanı Uğur Kara, Toç-Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Ayyıldız ve Öz Orman İş Sendikası Adana Şube Başkanı Şahin Cerit tarafından plaketleri verilerek uğurlandı.
Adana Orman Bölge Müdürü olarak görev yapmakta iken, İzmir Orman Bölge Müdürü olarak ataması yapılan Mahmut Yılmaz, düzenlenen vefa yemeği ile yeni görev yerine uğurlandı.

 Orman Bölge Müdürü Tahsin Etli yaptığı konuşmada “Mahmut Yılmaz'a başarılı hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi. Onuruna verilen vefa yemeğinde konuşan Yılmaz, “Hayat böyle bir şey her şeyin bir sonu var. Önemli olan buradan ayrılmak değil, asıl olan sevgi ile gönül hoşnutluğu ile uğurlanmaktır" dedi.
Konuşmaların ardından Bölge Müdürü Tahsin Etli tarafından Mahmut Yılmaz'a plaket ve hediyeleri takdim edildi. Ardından Yılmaz’a Orman Mühendisleri Odası Doğu Akdeniz Şube Başkanı Uğur Kara, Toç-Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Ayyıldız ve Öz Orman İş Sendikası Adana Şube Başkanı Şahin Cerit tarafından plaketleri verilerek uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.