ADANA ÖZE DÖNÜŞ DERNEĞİNDEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

SİYASET 19.03.2021 - 13:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1705+ kez okundu.
 

ADANA ÖZE DÖNÜŞ DERNEĞİNDEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

  Adana Öze Dönüş Derneği yönetimi Ak Parti Adana İl başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Ali Aygün ve yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Acar, Fahri Akdağ, ve Orhan Göktaş’tan oluşan heyet il başkanı Av. Mehmet Ay tarafından kabul edildi. Adana Öze Dönüş Derneği başkanı Aygün, Öze Dönüş Hareketinin hazırlamış olduğu “İstanbul Sözleşmesi Değerlendirme Raporu ile Kimlik Sorununa Çözüm Arayışı” dosyalarını il başkanı Av. Mehmet Ay’a takdim ettiler. Ziyaret esnasında Öze Dönüş Derneği Başkanı Ali Aygün Kongrelerini tamamlayan Adana Ak Parti’ye hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti. Başkan Aygün, Öze Dönüş Hareketinin bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak ülkenin sorunlarına çözüm aramak ve katkı sunmak için iki rapor hazırladıklarını belirterek, bu raporların Adana Ak Parti tarafından incelenmesini ve değerlendirilmesini talep ettiklerini belirtti. Kadına yönelik şiddetin ve ayrımcılığın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir sorun olarak varlığının bir gerçek olduğunu, bu soruna çözüm aramanın hem siyasetin hem de STK’ların bir görevi olduğunu belirtti. Ancak ülkemizde soruna çözüm üretmek adına dayatılan “İstanbul Sözleşmesi’nin çözümden çok sorunu derinleştireceğine ve toplumun geleceğini tehdit edici bir yönünün olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca, yeni Anayasa çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde “Kimlik Sorununa Çözüm Arayışı” isimli çalışmalarının daha da önem kazandığını, kimlik sorununun bu ülkenin çözülmesi gereken sorunlarının başında geldiğini dile getirerek, ‘Türkiyeli’ üst kimliği, Türkiye’de yaşayan bütün kavimler ve alt kimlikler arasında birliği sağlayabileceğini ifade ettiler. Adana Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Ay da ziyaretten oldukça memnun olduklarını, Öze Dönüş Hareketinin bu raporları kendilerine sunmasından memnuniyet duyduğunu, raporları mutlaka gerekeli birimlere ileteceğini ve inceleyerek gerekli değerlendirmeleri yapacaklarını dile getirdi. En yakın zamanda kendilerinin de Öze Dönüşü ziyaret edeceklerini söyledi.

 

Adana Öze Dönüş Derneği yönetimi Ak Parti Adana İl başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Ali Aygün ve yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Acar, Fahri Akdağ, ve Orhan Göktaş’tan oluşan heyet il başkanı Av. Mehmet Ay tarafından kabul edildi.

Adana Öze Dönüş Derneği başkanı Aygün, Öze Dönüş Hareketinin hazırlamış olduğu “İstanbul Sözleşmesi Değerlendirme Raporu ile Kimlik Sorununa Çözüm Arayışı” dosyalarını il başkanı Av. Mehmet Ay’a takdim ettiler.

Ziyaret esnasında Öze Dönüş Derneği Başkanı Ali Aygün Kongrelerini tamamlayan Adana Ak Parti’ye hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti.

Başkan Aygün, Öze Dönüş Hareketinin bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak ülkenin sorunlarına çözüm aramak ve katkı sunmak için iki rapor hazırladıklarını belirterek, bu raporların Adana Ak Parti tarafından incelenmesini ve değerlendirilmesini talep ettiklerini belirtti.

Kadına yönelik şiddetin ve ayrımcılığın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir sorun olarak varlığının bir gerçek olduğunu, bu soruna çözüm aramanın hem siyasetin hem de STK’ların bir görevi olduğunu belirtti. Ancak ülkemizde soruna çözüm üretmek adına dayatılan “İstanbul Sözleşmesi’nin çözümden çok sorunu derinleştireceğine ve toplumun geleceğini tehdit edici bir yönünün olduğuna vurgu yaptı.

Ayrıca, yeni Anayasa çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde “Kimlik Sorununa Çözüm Arayışı” isimli çalışmalarının daha da önem kazandığını, kimlik sorununun bu ülkenin çözülmesi gereken sorunlarının başında geldiğini dile getirerek, ‘Türkiyeli’ üst kimliği, Türkiye’de yaşayan bütün kavimler ve alt kimlikler arasında birliği sağlayabileceğini ifade ettiler.

Adana Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Ay da ziyaretten oldukça memnun olduklarını, Öze Dönüş Hareketinin bu raporları kendilerine sunmasından memnuniyet duyduğunu, raporları mutlaka gerekeli birimlere ileteceğini ve inceleyerek gerekli değerlendirmeleri yapacaklarını dile getirdi.

En yakın zamanda kendilerinin de Öze Dönüşü ziyaret edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.