ADANA SOKAKLARINDA BANDO RİTMİYLE DANS

GÜNDEM 15.04.2024 - 10:59, Güncelleme: 15.04.2024 - 10:59 1492 kez okundu.
 

ADANA SOKAKLARINDA BANDO RİTMİYLE DANS

"Adana'nın Kalbini Saran Portakal Çiçeği Karnavalı: Renkler ve Coşku Kenti Sardı!"
Adana, renkli kostümler ve coşkulu gösterilerle şenlendi! 13 Nisan'da başlayan ve 21 Nisan'a kadar devam edecek olan Portakal Çiçeği Karnavalı, kent sakinlerini ve ziyaretçileri bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşattı. Kentin dört bir yanını saran karnaval coşkusu, sokaklarda, parklarda ve tarihi mekanlarda kendini gösterdi. Karnavalın ilk gününden itibaren Adana'ya akın eden yüzbinlerce ziyaretçi, sokaklarda yürüyen bando takımlarının ritmiyle dans etti, renkli kostümlerle süslenmiş ekiplerin gösterilerini izledi. Adana'nın tarihi ve turistik yerlerini keşfetme fırsatı bulan misafirler, yöresel lezzetlerle damaklarını şenlendirirken, şehrin kültürel zenginliklerine de tanıklık ettiler.  ÇOCUKLARIN RENKLİ KARNAVAL COŞKUSU Gündüzün renkli atmosferi akşam saatlerinde de devam etti. Atatürk ve Merkez Parkı'nda düzenlenen konserlerle karnavalın coşkusu geceye taşındı. Sevilen sanatçıların sahne aldığı konserler, binlerce kişinin katılımıyla unutulmaz anlara imza attı. Karnaval sadece yetişkinleri değil, çocukları da unutmadı! Merkez Park'ta kurulan çocuk köyünde minikler, eğlenceli aktivitelerle vakit geçirirken, sahne gösterileriyle de keyifli anlar yaşadılar. Her yaş grubuna hitap eden etkinlikler, ailelerin ve çocukların birlikte neşeli vakit geçirmesine olanak sağladı. Portakal Çiçeği Karnavalı, 21 Nisan'da sona erecek ancak bıraktığı izler uzun süre şehirde hissedilecek gibi görünüyor. Adana, renkli ve coşkulu günlerin ardından unutulmaz anılarla dolu bir 9 gün geçirecek.
"Adana'nın Kalbini Saran Portakal Çiçeği Karnavalı: Renkler ve Coşku Kenti Sardı!"

Adana, renkli kostümler ve coşkulu gösterilerle şenlendi! 13 Nisan'da başlayan ve 21 Nisan'a kadar devam edecek olan Portakal Çiçeği Karnavalı, kent sakinlerini ve ziyaretçileri bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşattı. Kentin dört bir yanını saran karnaval coşkusu, sokaklarda, parklarda ve tarihi mekanlarda kendini gösterdi. Karnavalın ilk gününden itibaren Adana'ya akın eden yüzbinlerce ziyaretçi, sokaklarda yürüyen bando takımlarının ritmiyle dans etti, renkli kostümlerle süslenmiş ekiplerin gösterilerini izledi. Adana'nın tarihi ve turistik yerlerini keşfetme fırsatı bulan misafirler, yöresel lezzetlerle damaklarını şenlendirirken, şehrin kültürel zenginliklerine de tanıklık ettiler.

 ÇOCUKLARIN RENKLİ KARNAVAL COŞKUSU

Gündüzün renkli atmosferi akşam saatlerinde de devam etti. Atatürk ve Merkez Parkı'nda düzenlenen konserlerle karnavalın coşkusu geceye taşındı. Sevilen sanatçıların sahne aldığı konserler, binlerce kişinin katılımıyla unutulmaz anlara imza attı. Karnaval sadece yetişkinleri değil, çocukları da unutmadı! Merkez Park'ta kurulan çocuk köyünde minikler, eğlenceli aktivitelerle vakit geçirirken, sahne gösterileriyle de keyifli anlar yaşadılar. Her yaş grubuna hitap eden etkinlikler, ailelerin ve çocukların birlikte neşeli vakit geçirmesine olanak sağladı. Portakal Çiçeği Karnavalı, 21 Nisan'da sona erecek ancak bıraktığı izler uzun süre şehirde hissedilecek gibi görünüyor. Adana, renkli ve coşkulu günlerin ardından unutulmaz anılarla dolu bir 9 gün geçirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.