Adana Gündoğdu Koleji'nden bir ilk daha

GENÇLİK 23.05.2016 - 15:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3405+ kez okundu.
 

Adana Gündoğdu Koleji'nden bir ilk daha

ADANA-Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Uluslararası Eğitim Fuarları (AGC International Education Fairs) kapsamında AGK Uluslararası Ofis (AGC International Office) tarafından gerçekleştirilen 'Uluslararası Gezi ve Eğitim Programları Tanıtım Günleri 2016' başarı ile tamamladı. Panelde öğrencilere Uluslararası eğitim ve dil kursları ile ilgili uzmanları tarafından bilgilendirme yapıldı.   Bölgede ilk defa bir okul bünyesinde gerçekleştirilen uluslararası etkinliğe 2 günde 3 bin kişinin üzerinde katılım oldu. Bu etkinliğin sadece Adana Gündoğdu Koleji öğrenci ve velilerinin istifadesine sunulacak olması açıklanmasına rağmen, çevre okullardan velilerin de katılımı dikkat çekti. Etkinlik kapsamında çeşitli seminerler de düzenlendi. Apple iPad Eğitmeni Mahmut Reyhani, IELTS Türkiye Sınavlar Müdürü Bora Can, Bilimevi Akademik Destek Merkezi Yetkilisi Barış Çırak'ın 2 gün boyunca gerçekleştirdiği sunumlar katılımcıların büyük ilgisini çekti. Ünlü dil okulları, üniversiteler, eğitim kuruluşları, yaz kampları ve teknoloji firmalarının katıldığı etkinlik, kapsamı genişletilerek yılda 2 defa Adana Gündoğdu Koleji kampüsünde gerçekleştirilmeye devam edecek. İşte bu önemli etkinliğe katılan kurumlar 1.AGK Uluslararası Ofis 2.Alfred, Berkshire & Company 3.Apple (Bölge temsilcisi / Çözüm ortağı nezdinde) 4.Bilimevi Akademik Destek Merkezi 5.British Council 6.ELS (Resmi Acenta nezdinde) 7.Embassy Summer 8.English Point Summer Camp 9.FLS (Resmi Acenta nezdinde) 10.Goethe Institut (Resmi Acenta nezdinde) 11.IELTS 12.NABA - Nuova Accademia di Belle Arti – Milano 13.University of Cambridge Examinations

ADANA-Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Uluslararası Eğitim Fuarları (AGC International Education Fairs) kapsamında AGK Uluslararası Ofis (AGC International Office) tarafından gerçekleştirilen 'Uluslararası Gezi ve Eğitim Programları Tanıtım Günleri 2016' başarı ile tamamladı. Panelde öğrencilere Uluslararası eğitim ve dil kursları ile ilgili uzmanları tarafından bilgilendirme yapıldı.

 

Bölgede ilk defa bir okul bünyesinde gerçekleştirilen uluslararası etkinliğe 2 günde 3 bin kişinin üzerinde katılım oldu. Bu etkinliğin sadece Adana Gündoğdu Koleji öğrenci ve velilerinin istifadesine sunulacak olması açıklanmasına rağmen, çevre okullardan velilerin de katılımı dikkat çekti.

Etkinlik kapsamında çeşitli seminerler de düzenlendi. Apple iPad Eğitmeni Mahmut Reyhani, IELTS Türkiye Sınavlar Müdürü Bora Can, Bilimevi Akademik Destek Merkezi Yetkilisi Barış Çırak'ın 2 gün boyunca gerçekleştirdiği sunumlar katılımcıların büyük ilgisini çekti.

Ünlü dil okulları, üniversiteler, eğitim kuruluşları, yaz kampları ve teknoloji firmalarının katıldığı etkinlik, kapsamı genişletilerek yılda 2 defa Adana Gündoğdu Koleji kampüsünde gerçekleştirilmeye devam edecek.

İşte bu önemli etkinliğe katılan kurumlar

1.AGK Uluslararası Ofis
2.Alfred, Berkshire & Company
3.Apple (Bölge temsilcisi / Çözüm ortağı nezdinde)
4.Bilimevi Akademik Destek Merkezi
5.British Council
6.ELS (Resmi Acenta nezdinde)
7.Embassy Summer
8.English Point Summer Camp
9.FLS (Resmi Acenta nezdinde)
10.Goethe Institut (Resmi Acenta nezdinde)
11.IELTS
12.NABA - Nuova Accademia di Belle Arti – Milano
13.University of Cambridge Examinations

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.