ADANA'DA ÖRNEK UYGULAMA

GÜNDEM 05.08.2024 - 12:47, Güncelleme: 05.08.2024 - 12:47 998+ kez okundu.
 

ADANA'DA ÖRNEK UYGULAMA

Adana'da Trafik Kurallarına Uyan Sürücüler Kebap İle Ödüllendirildi
Trafik kurallarına uyan sürücüler, Adana’da kebapla ödüllendirildi. Seyhan Nehri'nin ayırdığı Çukurova ve Yüreğir ilçelerini bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün iki yönündeki modern döner kavşaklarda gerçekleştirilen bu ilginç etkinlik, sürücülerden büyük ilgi gördü. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, döner kavşaklarda sürücülere yönelik bilgilendirme çalışması yaparak, kavşak içinde seyreden araçların geçiş önceliği hakkında hatırlatmalarda bulundu. Trafik tabelalarındaki uyarılara dikkat edilmesinin önemine vurgu yapan ekipler, kurallara uyan sürücülere Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği üyesi bir restoran tarafından hazırlanan leziz kebapları ikram etti. "KAZA SAYISINDA BÜYÜK DÜŞÜŞ" Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Mustafa Çuhadar, etkinlik hakkında gazetecilere bilgi verdi. Çuhadar, döner kavşaklarda trafik yoğunluğu oluşması durumunda sürücülerin diğer araçların geçişini beklemeleri gerektiğini belirterek, "Bu kavşakların yapımının ardından her iki bölgedeki yaralamalı kazaların sayısında büyük oranda düşüş gözlenmiştir." dedi. Çuhadar, sürücülerin kurallara uymasının trafik güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.Etkinlik kapsamında kebap ikramı alan sürücüler, böyle bir uygulamanın kendilerini mutlu ettiğini ve trafik kurallarına uyma konusunda daha da motive ettiğini dile getirdiler. Kebaplarını keyifle yiyen sürücüler, trafik bilincinin artırılmasına yönelik bu tür yaratıcı etkinliklerin devam etmesini istediklerini ifade ettiler. Adana’da trafik kazalarının azaltılmasına yönelik bu tür farkındalık etkinliklerinin süreceği belirtildi. Kurallara uyan sürücülere yapılan kebap ikramı, hem lezzetli hem de eğitici bir deneyim olarak hafızalarda yer etti.
Adana'da Trafik Kurallarına Uyan Sürücüler Kebap İle Ödüllendirildi

Trafik kurallarına uyan sürücüler, Adana’da kebapla ödüllendirildi. Seyhan Nehri'nin ayırdığı Çukurova ve Yüreğir ilçelerini bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün iki yönündeki modern döner kavşaklarda gerçekleştirilen bu ilginç etkinlik, sürücülerden büyük ilgi gördü. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, döner kavşaklarda sürücülere yönelik bilgilendirme çalışması yaparak, kavşak içinde seyreden araçların geçiş önceliği hakkında hatırlatmalarda bulundu. Trafik tabelalarındaki uyarılara dikkat edilmesinin önemine vurgu yapan ekipler, kurallara uyan sürücülere Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği üyesi bir restoran tarafından hazırlanan leziz kebapları ikram etti.

"KAZA SAYISINDA BÜYÜK DÜŞÜŞ"

Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Mustafa Çuhadar, etkinlik hakkında gazetecilere bilgi verdi. Çuhadar, döner kavşaklarda trafik yoğunluğu oluşması durumunda sürücülerin diğer araçların geçişini beklemeleri gerektiğini belirterek, "Bu kavşakların yapımının ardından her iki bölgedeki yaralamalı kazaların sayısında büyük oranda düşüş gözlenmiştir." dedi. Çuhadar, sürücülerin kurallara uymasının trafik güvenliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.Etkinlik kapsamında kebap ikramı alan sürücüler, böyle bir uygulamanın kendilerini mutlu ettiğini ve trafik kurallarına uyma konusunda daha da motive ettiğini dile getirdiler. Kebaplarını keyifle yiyen sürücüler, trafik bilincinin artırılmasına yönelik bu tür yaratıcı etkinliklerin devam etmesini istediklerini ifade ettiler. Adana’da trafik kazalarının azaltılmasına yönelik bu tür farkındalık etkinliklerinin süreceği belirtildi. Kurallara uyan sürücülere yapılan kebap ikramı, hem lezzetli hem de eğitici bir deneyim olarak hafızalarda yer etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.