Adana’ya 3 Vali Yardımcısı atandı

GÜNDEM 02.07.2024 - 17:09, Güncelleme: 02.07.2024 - 17:10 4111+ kez okundu.
 

Adana’ya 3 Vali Yardımcısı atandı

Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan Nazilli Kaymakamlığı’na atandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni atama kararlarını imzaladı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesi’ne göre, Adana’ya yeni 3 vali yardımcısı atanırken, Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan da, Aydın’ın Nazilli ilçesine Kaymakam olarak atandı. Yine Adana Vali Yardımcısı olan Mutlu Almalı ise Niğde Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Kararnameyle Mersin Vali Yardımcısı İbrahim küçük, Malatya Vali Yardımcısı Mehmet Öz ile Sinop Vali Yardımcısı Abdullah Şahin de Adana Vali Yardımcılığı’na getirildiler.
Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan Nazilli Kaymakamlığı’na atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni atama kararlarını imzaladı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesi’ne göre, Adana’ya yeni 3 vali yardımcısı atanırken, Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan da, Aydın’ın Nazilli ilçesine Kaymakam olarak atandı. Yine Adana Vali Yardımcısı olan Mutlu Almalı ise Niğde Vali Yardımcılığı görevine getirildi.
Kararnameyle Mersin Vali Yardımcısı İbrahim küçük, Malatya Vali Yardımcısı Mehmet Öz ile Sinop Vali Yardımcısı Abdullah Şahin de Adana Vali Yardımcılığı’na getirildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.