Ahmet Zenbilci AK Parti’den istifa etti

GÜNDEM 30.09.2024 - 15:26, Güncelleme: 30.09.2024 - 15:26 3422 kez okundu.
 

Ahmet Zenbilci AK Parti’den istifa etti

Bir soruşturmada oğlunun ismi geçen AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Sürpriz istifa, Ankara ve Adana’da siyaset dünyasında şaşkınlıkla karşılandı. İstifasına ilişkin açıklama yapan Milletvekili Zenbilci, bir soruşturmada oğlunun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini dile getirdi.  PARTİME ZARAR VERMEMEK İÇİN… Zenbilci, “Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum. Kamuoyuna saygıyla” dedi.
Bir soruşturmada oğlunun ismi geçen AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Sürpriz istifa, Ankara ve Adana’da siyaset dünyasında şaşkınlıkla karşılandı.
İstifasına ilişkin açıklama yapan Milletvekili Zenbilci, bir soruşturmada oğlunun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini dile getirdi. 
PARTİME ZARAR VERMEMEK İÇİN…
Zenbilci, “Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum. Kamuoyuna saygıyla” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.