Almanya'da Nehre Düşen Tilki Donmuş Halde Bulundu

TURİZM 15.01.2017 - 12:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2211+ kez okundu.
 

Almanya'da Nehre Düşen Tilki Donmuş Halde Bulundu

Almanya'da Tuna Nehri'ne düşen bir tilki, buz kütlesi içinde donmuş halde bulundu.
Almanya Fridingen'de bir avcı Tuna Nehri'nde yürürken ince buz tabakasının kırılmasıyla suyun içine düşüp boğulan ve buz tutan bir tilkiyi görüntüledi. AİLE OTELİNİN ÖNÜNDE SERGİLİYOR Franz Stehle adlı avcı tilkiyi farkedince buz bloğunu kestiğini ve aile otelinin önünde sergilediğini söyledi. KIŞ, AVRUPA'DA ÇOK SERT GEÇİYOR Avrupa'yı yaklaşık bir haftadır esir alan zorlu kış koşulları nedeniyle kıtanın dört bir yanından buna benzer haberler geliyor.
Almanya'da Tuna Nehri'ne düşen bir tilki, buz kütlesi içinde donmuş halde bulundu.

Almanya Fridingen'de bir avcı Tuna Nehri'nde yürürken ince buz tabakasının kırılmasıyla suyun içine düşüp boğulan ve buz tutan bir tilkiyi görüntüledi.

AİLE OTELİNİN ÖNÜNDE SERGİLİYOR

Franz Stehle adlı avcı tilkiyi farkedince buz bloğunu kestiğini ve aile otelinin önünde sergilediğini söyledi.

KIŞ, AVRUPA'DA ÇOK SERT GEÇİYOR

Avrupa'yı yaklaşık bir haftadır esir alan zorlu kış koşulları nedeniyle kıtanın dört bir yanından buna benzer haberler geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.