“Amatör spor dünyasına kayıtsız kalamazsınız”

SPOR 04.12.2020 - 12:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1195+ kez okundu.
 

“Amatör spor dünyasına kayıtsız kalamazsınız”

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, mecliste amatör spor branşlarda mücadele eden sporcular ve antrenörler ile online eğitimdeki elektrik sorununa dikkat çekti
  ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 10 aydan bu yana spor müsabakalarına çıkamayan, evlerine ekmek götüremeyen amatör spor branşlarındaki tüm sporcular ve antrenörlerin sesini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) taşıdı. ELEKTRİK KESİNTİSİ ÇİLESİ! Online eğitim görmeye çalışan öğrencilerin yaşadıkları sorunları da dile getiren Dr. Şevkin, pandemi sürecinin tüm esnafı ve sanatkarları, dar gelirlileri derin bir ekonomik krize soktuğuna dikkat çekti. İnsanların işsiz kaldığına işaret eden ancak iktidarın bu durumu görmezden geldiğini vurgulayan Dr. Şevkin, “Online eğitim gören çocuklarımız zaten konsantre olamazken özellikle Adana'da yoğun elektrik kesintileri nedeniyle eğitim alamaz durumdalar” diye konuştu. KATARLIYA 300 MİLYON, AMATÖR SPORA SIFIR LİRA! Süper ligde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yayıncı kuruluş arasında yaşanan para krizine dikkat çeken ve bir spor yorumcusunun yayıncı kuruluş ile TFF arasındaki para transferine yönelik açıklamasına vurgu yapan Dr. Şevkin, TFF ile yayıncı kuruluş arasındaki 300 milyon liralık farkı devletin ödeyeceğine, Cumhurbaşkanının söz verdiğine dair iddiaları bu kez meclis kürsüsünde hatırlattı. Devletin bütçesinden yapılacak bu ödemenin aylardır karşılaşmalara çıkamayan amatör spor dünyasına, evine ekmek götüremeyen futbol antrenörlerine büyük bir haksızlık olduğuna dikkat çeken Dr. Şevkin, “Aylardır karşılaşmalara çıkamayan, idman yapamayan tüm branştan amatör sporculara ve Adana'da, tüm Türkiye’de özellikle antrenörlere maddi manevi sahip çıkmak devletin asli unsurları arasındadır. Lütfen, bu büyük camiaya kimse kayıtsız kalmasın” dedi.
CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, mecliste amatör spor branşlarda mücadele eden sporcular ve antrenörler ile online eğitimdeki elektrik sorununa dikkat çekti

 

ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 10 aydan bu yana spor müsabakalarına çıkamayan, evlerine ekmek götüremeyen amatör spor branşlarındaki tüm sporcular ve antrenörlerin sesini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) taşıdı.
ELEKTRİK KESİNTİSİ ÇİLESİ!
Online eğitim görmeye çalışan öğrencilerin yaşadıkları sorunları da dile getiren Dr. Şevkin, pandemi sürecinin tüm esnafı ve sanatkarları, dar gelirlileri derin bir ekonomik krize soktuğuna dikkat çekti.
İnsanların işsiz kaldığına işaret eden ancak iktidarın bu durumu görmezden geldiğini vurgulayan Dr. Şevkin, “Online eğitim gören çocuklarımız zaten konsantre olamazken özellikle Adana'da yoğun elektrik kesintileri nedeniyle eğitim alamaz durumdalar” diye konuştu.
KATARLIYA 300 MİLYON, AMATÖR SPORA SIFIR LİRA!
Süper ligde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yayıncı kuruluş arasında yaşanan para krizine dikkat çeken ve bir spor yorumcusunun yayıncı kuruluş ile TFF arasındaki para transferine yönelik açıklamasına vurgu yapan Dr. Şevkin, TFF ile yayıncı kuruluş arasındaki 300 milyon liralık farkı devletin ödeyeceğine, Cumhurbaşkanının söz verdiğine dair iddiaları bu kez meclis kürsüsünde hatırlattı.
Devletin bütçesinden yapılacak bu ödemenin aylardır karşılaşmalara çıkamayan amatör spor dünyasına, evine ekmek götüremeyen futbol antrenörlerine büyük bir haksızlık olduğuna dikkat çeken Dr. Şevkin, “Aylardır karşılaşmalara çıkamayan, idman yapamayan tüm branştan amatör sporculara ve Adana'da, tüm Türkiye’de özellikle antrenörlere maddi manevi sahip çıkmak devletin asli unsurları arasındadır. Lütfen, bu büyük camiaya kimse kayıtsız kalmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.