ANIL TÜRKMEN YEMİN ETTİ!

GÜNDEM 12.04.2021 - 16:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2692+ kez okundu.
 

ANIL TÜRKMEN YEMİN ETTİ!

Elif Doğan Türkmen’in oğlu Anıl Türkmen, Avukatlık Ruhsatnamesi’ni Baro Başkanı Küçük’ün elinden aldı.
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana 25 ve 26’ncı dönem Adana milletvekili Avukat Elif Doğan Türkmen, oğlu Anıl Türkmen’in avukatlık ruhsat törenine katıldı. Duygu dolu anlar yaşayıp gözyaşlarına hakim olamayan Türkmen, “Anıl’la gurur duyuyorum, işine değer katacağına inanıyorum” dedi. Adana Barosu’nda dün yine ruhsat heyecanı yaşandı. Bir yıllık staj sürelerini tamamlayan Anıl Türkmen ile Buse Güldaş, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün elinden Avukatlık ruhsatnamelerini aldı. Baro Başkanı Küçük, bugün heyecanlarına şahit olduğu ve stajını başarı ile tamamlayan Anıl Türkmen’i yakından tanıdığını anımsattı. Küçük,  Anıl’ın annesi Avukat Elif Doğan Türkmen gibi, avukatlık mesleğine katkısı olacağına inancının tam olduğunu söyledi. AVUKAT ANNE, OĞLUNUN CÜBBESİNİ GİYDİRDİ Elif Doğan Türkmen ise, “Anıl’la her zaman gurur duydum, mesleğiyle ilgili çok iyi işler çıkaracağına inanıyorum. Ömrümün en mutlu günlerinden birini yaşıyorum” dedi. Konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Türkmen, oğlunun üzerinde emeği olan herkese teşekkür etti. Baba Ahmet Türkmen, oğlunun avukatlık ruhsatı almasının heyecanını yaşadığını belirterek, Anıl Türkmen’i tebrik etti, başarı diledi. Anıl Türkmen de, Avukatlık ruhsatı almanın heyecanını yaşadığını, kendisine destek veren ailesi ile stajyerlik sürecinde destek olanlara minnettar olduğunu söyledi. Avukat Anıl Türkmen, “Avukatlık Yemini” ederek, mesleğe adım atarken Avukat anne Elif Doğan Türkmen, oğlunun cübbesini Baro Başkanı Veli Küçük ile birlikte giydirdi.
Elif Doğan Türkmen’in oğlu Anıl Türkmen, Avukatlık Ruhsatnamesi’ni Baro Başkanı Küçük’ün elinden aldı.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana 25 ve 26’ncı dönem Adana milletvekili Avukat Elif Doğan Türkmen, oğlu Anıl Türkmen’in avukatlık ruhsat törenine katıldı. Duygu dolu anlar yaşayıp gözyaşlarına hakim olamayan Türkmen, “Anıl’la gurur duyuyorum, işine değer katacağına inanıyorum” dedi.

Adana Barosu’nda dün yine ruhsat heyecanı yaşandı. Bir yıllık staj sürelerini tamamlayan Anıl Türkmen ile Buse Güldaş, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün elinden Avukatlık ruhsatnamelerini aldı. Baro Başkanı Küçük, bugün heyecanlarına şahit olduğu ve stajını başarı ile tamamlayan Anıl Türkmen’i yakından tanıdığını anımsattı. Küçük,  Anıl’ın annesi Avukat Elif Doğan Türkmen gibi, avukatlık mesleğine katkısı olacağına inancının tam olduğunu söyledi.

AVUKAT ANNE, OĞLUNUN CÜBBESİNİ GİYDİRDİ

Elif Doğan Türkmen ise, “Anıl’la her zaman gurur duydum, mesleğiyle ilgili çok iyi işler çıkaracağına inanıyorum. Ömrümün en mutlu günlerinden birini yaşıyorum” dedi. Konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Türkmen, oğlunun üzerinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Baba Ahmet Türkmen, oğlunun avukatlık ruhsatı almasının heyecanını yaşadığını belirterek, Anıl Türkmen’i tebrik etti, başarı diledi.

Anıl Türkmen de, Avukatlık ruhsatı almanın heyecanını yaşadığını, kendisine destek veren ailesi ile stajyerlik sürecinde destek olanlara minnettar olduğunu söyledi.

Avukat Anıl Türkmen, “Avukatlık Yemini” ederek, mesleğe adım atarken Avukat anne Elif Doğan Türkmen, oğlunun cübbesini Baro Başkanı Veli Küçük ile birlikte giydirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.