AVUKATLAR VARDA KÖPRÜSÜ VE TOROS DAĞLARINDA TREKKİNG YAPTI

TURİZM 28.03.2017 - 14:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1112+ kez okundu.
 

AVUKATLAR VARDA KÖPRÜSÜ VE TOROS DAĞLARINDA TREKKİNG YAPTI

  Adana Barosu Spor Komisyonu Doğa sporları etkinliği kapsamında Varda Köprüsü ve Toros Dağlarında Trekking yaptı. Hem doğada yürüyüş yapan baro avukatları son yıllarda tarihi değeriyle ön plana çıkan Varda köprüsünü de gezdi. Daha sonra kurulan kamp alanında eğlenceli aktiviteler yapıldı. Doğanın güzelliklerini fotoğraf makinalarına aktaran ve doğal yaşam içinde bol oksijen alan avukatlar iş stresinden uzaklaştılar. Geziye çok sayıda avukat katıldı. Spor Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu üyesi Av.Ümit Arif Özsoy, yönetim kurulu üyesi Av. Duygu Özgüven, Kültür Sanat Komisyon Başkanı Av. Kahraman Bozkurtlar da katıldı. Av.Ümit Arif Özsoy doğa sporlarına meslektaşlarının ilgisinden dolayı mutlu olduğunu bundan sonraki süreçte de bu tür çok sayıda faaliyet gerçekleştireceklerini söyledi.  

 

Adana Barosu Spor Komisyonu Doğa sporları etkinliği kapsamında Varda Köprüsü ve Toros Dağlarında Trekking yaptı.

Hem doğada yürüyüş yapan baro avukatları son yıllarda tarihi değeriyle ön plana çıkan Varda köprüsünü de gezdi.

Daha sonra kurulan kamp alanında eğlenceli aktiviteler yapıldı.

Doğanın güzelliklerini fotoğraf makinalarına aktaran ve doğal yaşam içinde bol oksijen alan avukatlar iş stresinden uzaklaştılar.

Geziye çok sayıda avukat katıldı. Spor Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu üyesi Av.Ümit Arif Özsoy, yönetim kurulu üyesi Av. Duygu Özgüven, Kültür Sanat Komisyon Başkanı Av. Kahraman Bozkurtlar da katıldı.

Av.Ümit Arif Özsoy doğa sporlarına meslektaşlarının ilgisinden dolayı mutlu olduğunu bundan sonraki süreçte de bu tür çok sayıda faaliyet gerçekleştireceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.