AVUKATLAR ERCİYES-KAPADOKYA GEZİSİ İLE STRES ATTI

TURİZM 30.01.2017 - 09:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2160+ kez okundu.
 

AVUKATLAR ERCİYES-KAPADOKYA GEZİSİ İLE STRES ATTI

  Adana Barosuna üye avukat ve stajyer avukatlar yorucu ve yoğun geçen çalışmaların ardından Kapadokya-Erciyes gezisi ile stres attılar. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Genel Sekreteri Av.Semih Gökayaz, Baro Yönetim Kurulu üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Duygu Özgüven’in yanı sıra 80 kişilik geniş bir katılımla gerçekleşen gezide; Derinkuyu, Uçhisar, Güvercinlik Vadisi, Ürgüp, Avanos, Kayseri, Erciyes gezildi. Avukat ve stajyer avukatlar gezide bol bol fotoğraf çektirdi ve yöre ile ilgili bilgiler aldılar. Etkinliğe katılan avukatlar, çok güzel bir gezi programı olduğunu belirtti.  

 

Adana Barosuna üye avukat ve stajyer avukatlar yorucu ve yoğun geçen çalışmaların ardından Kapadokya-Erciyes gezisi ile stres attılar.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Genel Sekreteri Av.Semih Gökayaz, Baro Yönetim Kurulu üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Duygu Özgüven’in yanı sıra 80 kişilik geniş bir katılımla gerçekleşen gezide; Derinkuyu, Uçhisar, Güvercinlik Vadisi, Ürgüp, Avanos, Kayseri, Erciyes gezildi.

Avukat ve stajyer avukatlar gezide bol bol fotoğraf çektirdi ve yöre ile ilgili bilgiler aldılar.

Etkinliğe katılan avukatlar, çok güzel bir gezi programı olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.