BELEMEDİK’TE FESTİVAL COŞKUSU

KÜLTÜR-SANAT 29.10.2018 - 17:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1500+ kez okundu.
 

BELEMEDİK’TE FESTİVAL COŞKUSU

    SAKİNE AYHAN / EGEMEN Adana’nın Pozantı ilçesinde ilki 4 yıl önce gerçekleştirilen “Pozantı Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivali” nin ikincisi de büyük ilgi gördü. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yaptığı açıklamada, Pozantı’nın tarihi ve doğa değerleriyle geçmişten günümüze doğa sporları ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çektiğini söyledi. Çeşitli dizi ve film setlerine ev sahipliği yapan Belemedik’in bir doğa harikası olduğunu anlatan Çay, festival kapsamında yarışmaya katılacak fotoğrafçıların kadrajından yansıyacak fotoğraflarla tanıtımının sağlanarak turizm değerini artırmayı hedeflediklerini bildirdi. Festival kapsamında, sergilenmeye değer görülen fotoğraflar da beğenildi. Festival kapsamında, halk oyunları ekipleri gösteri yaptı, ödül töreni ve sergi açılışı gerçekleştirildi.

 

 

SAKİNE AYHAN / EGEMEN

Adana’nın Pozantı ilçesinde ilki 4 yıl önce gerçekleştirilen “Pozantı Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivali” nin ikincisi de büyük ilgi gördü.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yaptığı açıklamada, Pozantı’nın tarihi ve doğa değerleriyle geçmişten günümüze doğa sporları ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çektiğini söyledi. Çeşitli dizi ve film setlerine ev sahipliği yapan Belemedik’in bir doğa harikası olduğunu anlatan Çay, festival kapsamında yarışmaya katılacak fotoğrafçıların kadrajından yansıyacak fotoğraflarla tanıtımının sağlanarak turizm değerini artırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Festival kapsamında, sergilenmeye değer görülen fotoğraflar da beğenildi. Festival kapsamında, halk oyunları ekipleri gösteri yaptı, ödül töreni ve sergi açılışı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.