BİTMEYEN YOL ÇALIŞMASI İSYAN ETTİRDİ

GÜNDEM 05.08.2024 - 12:54, Güncelleme: 05.08.2024 - 12:54 3640+ kez okundu.
 

BİTMEYEN YOL ÇALIŞMASI İSYAN ETTİRDİ

Sarıçam’da Yol Çilesi: Vatandaşlar Uzun Süren Çalışmalara İsyan Ediyor
Sarıçam İlçesi Osmangazi Mahallesi'nde bulunan Şehit Üsteğmen Akif Palalı Bulvarı’ndaki yol çalışmaları, 1,5 aydır tamamlanamadı ve durum giderek kötüleşiyor. Bozulan yollar, araçların çukur dolu güzergahlarda güçlükle ilerlemesine yol açarken, yayalar da yürümekte zorlanıyor. Bu yol, Adana’nın Kozan yönünden gelen önemli noktalar olan Yeni Stadyum, Balcalı Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi gibi yerlere ulaşımı sağladığından, tamamlanamayan çalışmalar ciddi mağduriyete yol açıyor. “Sorumlular bir an önce yolu yapmalı” çağrısında bulunan vatandaşlar, sürecin uzamasından rahatsız. "TOZ VE PİSLİK İÇİNDE YAŞIYORUZ" Uzun süredir devam eden çalışmalardan dolayı araçlar ciddi şekilde zarar görmekte. “Her tarafta kazı çalışması var, bu yüzden yola çıkamıyoruz. Araçlarımız neredeyse kırılacak durumda. Sorumlular bu işin üzerine daha dikkatli durmalıydı” diyen vatandaşlar, bu durumun nasıl çözüleceği konusunda belirsizlikten yakınıyor. Yaz aylarında toz ve pislik içinde yaşamaya çalışan vatandaşlar, bu durumun yaşam kalitelerini etkilediğini belirtiyor. “Her yer toz toprak içinde. Yolu kullanmak neredeyse imkansız hale geldi. Yetkililer bu sorunu bir an önce çözmelidir” diyen vatandaşlar, yolun ne zaman tamamlanacağı konusunda net bir bilgi almak istiyor.
Sarıçam’da Yol Çilesi: Vatandaşlar Uzun Süren Çalışmalara İsyan Ediyor

Sarıçam İlçesi Osmangazi Mahallesi'nde bulunan Şehit Üsteğmen Akif Palalı Bulvarı’ndaki yol çalışmaları, 1,5 aydır tamamlanamadı ve durum giderek kötüleşiyor. Bozulan yollar, araçların çukur dolu güzergahlarda güçlükle ilerlemesine yol açarken, yayalar da yürümekte zorlanıyor. Bu yol, Adana’nın Kozan yönünden gelen önemli noktalar olan Yeni Stadyum, Balcalı Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi gibi yerlere ulaşımı sağladığından, tamamlanamayan çalışmalar ciddi mağduriyete yol açıyor. “Sorumlular bir an önce yolu yapmalı” çağrısında bulunan vatandaşlar, sürecin uzamasından rahatsız.

"TOZ VE PİSLİK İÇİNDE YAŞIYORUZ"

Uzun süredir devam eden çalışmalardan dolayı araçlar ciddi şekilde zarar görmekte. “Her tarafta kazı çalışması var, bu yüzden yola çıkamıyoruz. Araçlarımız neredeyse kırılacak durumda. Sorumlular bu işin üzerine daha dikkatli durmalıydı” diyen vatandaşlar, bu durumun nasıl çözüleceği konusunda belirsizlikten yakınıyor. Yaz aylarında toz ve pislik içinde yaşamaya çalışan vatandaşlar, bu durumun yaşam kalitelerini etkilediğini belirtiyor. “Her yer toz toprak içinde. Yolu kullanmak neredeyse imkansız hale geldi. Yetkililer bu sorunu bir an önce çözmelidir” diyen vatandaşlar, yolun ne zaman tamamlanacağı konusunda net bir bilgi almak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.