BU NE YAMAN ÇELİŞKİ!

GÜNDEM 29.04.2021 - 16:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1527+ kez okundu.
 

BU NE YAMAN ÇELİŞKİ!

Yüreğir Belediye Meclisi'nde satışa çıkarılan 11 taşınmaz için 'tamam' diyen CHP'li meclis üyeleri, şimdi Havutlu'daki 32 dönümlük arsanın satılmasının doğru olmadığını söylüyor.
    Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Belediyesi'nce, Havutlu'daki 32 dönümlük arsanın satışına onay veren CHP'li Meclis Üyesi İsmet Yüksel, şimdi de "Bu yanlış karardan dönülmesini istiyoruz" diyor. Kamuoyu, CHP'lilere, "Madem satışa karşıydınız neden oy verdiniz, oy verdiyseniz neden karşı çıkıyorsunuz?" diye soruyor.  Yüreğir Belediye Meclisi, 2 Mart Salı günkü oturumda, 11 taşınmazın satışı ile ilgili bir karar aldı. Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden gelen yazıya istinaden meclis görüşme yaptı ve satış CHP'lilerin de desteğiyle oy birliği ile kabul edildi.  Aradan günler geçmeden, taşınmazların satılmasının yanlış olduğunu söyleyen CHP'li İsmet Yüksel, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sedat Gül ile birlikte ortak açıklama yaparak, "Yanlış karardan dönülmesini istiyoruz" açıklaması yaptı.  Havutlu'daki arsanın satılmasını doğru bulmadığını söyleyen CHP'li Yüreğir Meclis Üyesi adayı Muhammet Erginkara da twitter hesabından, "Keyfi satış ihalesine oluşturduğumuz kamuoyu sebebiyle kimse girmemiştir. Halkın arazisi, halkta kalmıştır. Takipçisi olmaya devam edeceğiz" yazdı. Yüreğir Belediye Meclisi'nde 19'u AK Partili, 2'si MHP'li, 13'ü CHP'li 3'ü İYİ Partili 37 belediye meclis üyesi bulunuyor. Belediyenin satışla ilgili kararı oy birliğiyle kabul edilmişti.
Yüreğir Belediye Meclisi'nde satışa çıkarılan 11 taşınmaz için 'tamam' diyen CHP'li meclis üyeleri, şimdi Havutlu'daki 32 dönümlük arsanın satılmasının doğru olmadığını söylüyor.

 

 

Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Belediyesi'nce, Havutlu'daki 32 dönümlük arsanın satışına onay veren CHP'li Meclis Üyesi İsmet Yüksel, şimdi de "Bu yanlış karardan dönülmesini istiyoruz" diyor. Kamuoyu, CHP'lilere, "Madem satışa karşıydınız neden oy verdiniz, oy verdiyseniz neden karşı çıkıyorsunuz?" diye soruyor. 

Yüreğir Belediye Meclisi, 2 Mart Salı günkü oturumda, 11 taşınmazın satışı ile ilgili bir karar aldı. Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden gelen yazıya istinaden meclis görüşme yaptı ve satış CHP'lilerin de desteğiyle oy birliği ile kabul edildi. 

Aradan günler geçmeden, taşınmazların satılmasının yanlış olduğunu söyleyen CHP'li İsmet Yüksel, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sedat Gül ile birlikte ortak açıklama yaparak, "Yanlış karardan dönülmesini istiyoruz" açıklaması yaptı. 


Havutlu'daki arsanın satılmasını doğru bulmadığını söyleyen CHP'li Yüreğir Meclis Üyesi adayı Muhammet Erginkara da twitter hesabından, "Keyfi satış ihalesine oluşturduğumuz kamuoyu sebebiyle kimse girmemiştir. Halkın arazisi, halkta kalmıştır. Takipçisi olmaya devam edeceğiz" yazdı.

Yüreğir Belediye Meclisi'nde 19'u AK Partili, 2'si MHP'li, 13'ü CHP'li 3'ü İYİ Partili 37 belediye meclis üyesi bulunuyor. Belediyenin satışla ilgili kararı oy birliğiyle kabul edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.