Büyükşehir Belediyesi hastane mi kuruyor?

GÜNDEM 07.05.2021 - 15:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1949+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi hastane mi kuruyor?

    Adana’da Covid-19 salgınının ilk günlerinde ihtiyaç olmamasına rağmen Sahra Hastanesi kurmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de hasta karyolası ve tıbbi cihaz satın alacak.  Adana Büyükşehir Belediyesi Satın Alma ve İhale Daire Başkanlığı, 24 kalem muhtelif tür ve miktarlarda hasta karyolası ve ekipmanları, tıbbi cihaz ve malzeme alımı gerçekleştirecek.  Açık ihale usulü yapılacak alımlar için teklifler sadece elektronik ortamda alınacak. Malzemeler, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın belirleyeceği yerlere mesai günlerinde 08.00 – 17.00 saatleri arasında 45 gün içerisinde teslim edilecek. İhaleye son teklif verme tarihi 1 Haziran saat 11.00 olarak belirlendi.

 

 

Adana’da Covid-19 salgınının ilk günlerinde ihtiyaç olmamasına rağmen Sahra Hastanesi kurmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de hasta karyolası ve tıbbi cihaz satın alacak. 

Adana Büyükşehir Belediyesi Satın Alma ve İhale Daire Başkanlığı, 24 kalem muhtelif tür ve miktarlarda hasta karyolası ve ekipmanları, tıbbi cihaz ve malzeme alımı gerçekleştirecek. 

Açık ihale usulü yapılacak alımlar için teklifler sadece elektronik ortamda alınacak. Malzemeler, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın belirleyeceği yerlere mesai günlerinde 08.00 – 17.00 saatleri arasında 45 gün içerisinde teslim edilecek. İhaleye son teklif verme tarihi 1 Haziran saat 11.00 olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.