Büyükşehir'in gücü pandemi döneminde büfeciye yetiyor!

GÜNDEM 15.04.2021 - 13:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1936+ kez okundu.
 

Büyükşehir'in gücü pandemi döneminde büfeciye yetiyor!

Adana'da bir büfe, CHP'li Büyükşehir Belediyesi ekiplerince "tedbiren durdurma kararı"na rağmen yıkılmak isteniyor.
Selahattin Dönmez'e ait merkez Beyazevler mahallesi Cevat Yurdakul Bulvarı kaldırım boşluğundaki büfenin tahliyesi için Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ile birlikte çevik kuvvet ekipleri de büfenin olduğu yerde bekletiliyor.  Büfe sahipleri, S&D Büfe'nin sahipleri, Adana 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin "tedbiren durdurma kararı"na rağmen büfeyi tahliye etmek isteyen Büyükşehir Belediyesi ekiplerini ikna etmeye çalışıyor.  Şehrin muhtelif yerlerindeki büfeler, Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü döneminde kiraya verilmişti. 
Adana'da bir büfe, CHP'li Büyükşehir Belediyesi ekiplerince "tedbiren durdurma kararı"na rağmen yıkılmak isteniyor.

Selahattin Dönmez'e ait merkez Beyazevler mahallesi Cevat Yurdakul Bulvarı kaldırım boşluğundaki büfenin tahliyesi için Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ile birlikte çevik kuvvet ekipleri de büfenin olduğu yerde bekletiliyor. 

Büfe sahipleri, S&D Büfe'nin sahipleri, Adana 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin "tedbiren durdurma kararı"na rağmen büfeyi tahliye etmek isteyen Büyükşehir Belediyesi ekiplerini ikna etmeye çalışıyor. 
Şehrin muhtelif yerlerindeki büfeler, Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü döneminde kiraya verilmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.