ÇEŞME KENAN DOĞULU İLE DANS ETTİ

MAGAZİN 17.08.2019 - 12:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1586+ kez okundu.
 

ÇEŞME KENAN DOĞULU İLE DANS ETTİ

  Kenan Doğulu bayramda Kerki Solfej'in düzenlediği yaz konserleri kapsamında Altınoluk ve Ayvalık Amfi Tiyatro'dan sonra Çeşme’de konser verdi.   Bayramda peş peşe verdiği konserleriyle izleyicileriyle buluşan Kenan Doğulu temposu bir an bile düşmeyen konserlerde hareketli şarkıları, güçlü yorumu ve sahne enerjisiyle açıkhavayı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Sevenlerinin özel ilgiyle karşıladığı Kenan Doğulu’ya konserleri boyunca binlerce hayranı tüm şarkılarda dans ederek eşlik etti.   Konserler Kenan Doğulu hayranlarının coşkulu tezahüratlarının ardından yapılan bis ile son buldu. Müziğin ve dansın enerjisini yazın en güzel sahillerine taşıyan Doğulu Ege’de unutulmaz konserlere imza atmaya devam ediyor.

 

Kenan Doğulu bayramda Kerki Solfej'in düzenlediği yaz konserleri kapsamında Altınoluk ve Ayvalık Amfi Tiyatro'dan sonra Çeşme’de konser verdi.

 

Bayramda peş peşe verdiği konserleriyle izleyicileriyle buluşan Kenan Doğulu temposu bir an bile düşmeyen konserlerde hareketli şarkıları, güçlü yorumu ve sahne enerjisiyle açıkhavayı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Sevenlerinin özel ilgiyle karşıladığı Kenan Doğulu’ya konserleri boyunca binlerce hayranı tüm şarkılarda dans ederek eşlik etti.

 

Konserler Kenan Doğulu hayranlarının coşkulu tezahüratlarının ardından yapılan bis ile son buldu.

Müziğin ve dansın enerjisini yazın en güzel sahillerine taşıyan Doğulu Ege’de unutulmaz konserlere imza atmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.