Deniz Çakır, Genç Erkek Arkadaşıyla Yakalanınca Gazetecileri Haşladı

MAGAZİN 01.02.2017 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2070+ kez okundu.
 

Deniz Çakır, Genç Erkek Arkadaşıyla Yakalanınca Gazetecileri Haşladı

Oyuncu Deniz Çakır, önceki gece Kurtuluş'ta bulunan restoranda arkadaşlarıyla yemekteydi. Çıkışta basın mensuplarının olduğunu öğrenen oyuncunun keyfinin kaçtığı görüldü. Çıkışta fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan Çakır, muhabirlere "Ne yaptığınızı sanıyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi. ERKEK ARKADAŞI MEKANDAN ÖNCE AYRILDI Çakır'ın masasında bulunan genç bir erkek mekândan gruptan önce ayrılarak koşmaya başladı. Yaklaşık yarım saat sonra tekrar dönen ve kim olduğu merak duygusu uyandıran kişi, Çakır ve arkadaşlarını araçla aldı.

Oyuncu Deniz Çakır, önceki gece Kurtuluş'ta bulunan restoranda arkadaşlarıyla yemekteydi. Çıkışta basın mensuplarının olduğunu öğrenen oyuncunun keyfinin kaçtığı görüldü. Çıkışta fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan Çakır, muhabirlere "Ne yaptığınızı sanıyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.

ERKEK ARKADAŞI MEKANDAN ÖNCE AYRILDI

Çakır'ın masasında bulunan genç bir erkek mekândan gruptan önce ayrılarak koşmaya başladı. Yaklaşık yarım saat sonra tekrar dönen ve kim olduğu merak duygusu uyandıran kişi, Çakır ve arkadaşlarını araçla aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.