Dünyaca ünlü yazar Türk hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor

KÜLTÜR-SANAT 14.10.2020 - 11:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2263+ kez okundu.
 

Dünyaca ünlü yazar Türk hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, dünyaca ünlü yazarları konuk etmeyi sürdürüyor. “Da Vinci Şifresi”, “Melekler ve Şeytanlar”, “Cehennem” gibi kitaplarıyla bütün dünyada büyük yankı uyandıran Dan Brown, D&R canlı yayınında başarılı sunucu, yazar ve sağlıklı yaşam koçu Ece Vahapoğlu ile sohbet ediyor. New York Times'ın en çok satanlar listesinin bir numaralı yazarı Dan Brown’ın yeni kitabı “Hayvanlar Senfonisi” ile ilgili merak edilenleri yanıtlayacağı “D&R Dan Brown özel yayını”, 21 Ekim Çarşamba günü saat 21.00’de @dr_dunyasi Instagram hesabından yayınlanacak.   Dünyaca ünlü yazar Dan Brown'ın ilk resimli ve sesli çocuk kitabı Hayvanlar Senfonisi, Eylül ayı itibariyle kitapçılardaki yerini aldı. Yeni kitabı ile çok satanlar listesine üst sıralardan giren usta yazar, canlı yayında D&R’ın konuğu oluyor. 21 Ekim Çarşamba günü saat 21.00’de @dr_dunyasi Instagram hesabından gerçekleşecek canlı yayında Brown, Ece Vahapoğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.   Yeni kitabı hakkında Ece Vahapoğlu’yla video konferans aracılığıyla röportaj yapacak Brown, kitabı hakkında bilinmeyenleri paylaşırken, okurlardan sıklıkla gelen soruları da yanıtlayacak.

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, dünyaca ünlü yazarları konuk etmeyi sürdürüyor. “Da Vinci Şifresi”, “Melekler ve Şeytanlar”, “Cehennem” gibi kitaplarıyla bütün dünyada büyük yankı uyandıran Dan Brown, D&R canlı yayınında başarılı sunucu, yazar ve sağlıklı yaşam koçu Ece Vahapoğlu ile sohbet ediyor. New York Times'ın en çok satanlar listesinin bir numaralı yazarı Dan Brown’ın yeni kitabı “Hayvanlar Senfonisi” ile ilgili merak edilenleri yanıtlayacağı “D&R Dan Brown özel yayını”, 21 Ekim Çarşamba günü saat 21.00’de @dr_dunyasi Instagram hesabından yayınlanacak.

 

Dünyaca ünlü yazar Dan Brown'ın ilk resimli ve sesli çocuk kitabı Hayvanlar Senfonisi, Eylül ayı itibariyle kitapçılardaki yerini aldı. Yeni kitabı ile çok satanlar listesine üst sıralardan giren usta yazar, canlı yayında D&R’ın konuğu oluyor. 21 Ekim Çarşamba günü saat 21.00’de @dr_dunyasi Instagram hesabından gerçekleşecek canlı yayında Brown, Ece Vahapoğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

 

Yeni kitabı hakkında Ece Vahapoğlu’yla video konferans aracılığıyla röportaj yapacak Brown, kitabı hakkında bilinmeyenleri paylaşırken, okurlardan sıklıkla gelen soruları da yanıtlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.