EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİ OPTİMUMDA AÇILDI

KÜLTÜR-SANAT 02.05.2018 - 11:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2264+ kez okundu.
 

EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİ OPTİMUMDA AÇILDI

  Yüreğir Belediyesi'nin geleneksel yıl sonu sergisi Optimum Alışveriş Merkezinde açıldı. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, eşi, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ve eşi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan'nın yanı sıra  vatandaşların katılımıyla açılan el emeği göz nuru sergi 4 Mayıs'a kadar açık kalacak. Açılışta konuşan Adana Valisi Mahmut Demirtaş  emeği geçenleri kutladı.Sergiyi gezen protokol yapılan ürünlere hayran kaldılar.   11 kültürevinde  kursiyerler tarafından hazırlanan serginin göz kamaştırdığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Yüreğir'de hizmete açılan kültürevleri ilçemizde önemli bir eksiği giderdi. Yüreğirli vatandaşlarımıza fırsat verildiğinde nelerin başarıldığını hep birlikte görüyoruz. Kültürevlerimize gelen vatandaşlarımız hem boş zamanlarını değerlendiriyorlar, hem de ürettikleri ürünlerle ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.'' dedi.   Yüreğir Belediyesi Kültürevlerinde 90 branşta açılan kurslarda üretilen ürünlerin sergilendiğini belirten Başkan Çelikcan ''Hizmete açılan 11 kültürevlerinde 7'den 70'e bütün vatandaşlarımız faydalanıyor.Düzenlenen hobi ve meslek kurslarıyla bir çok vatandaşımız meslek sahibi oldu. Edindikleri bu meslekler sayesinde iş sahibi oldular. Binlerce öğrencimiz ücretsiz ders takviye kurslarından faydalanıyorlar.Kurslara katılan öğrencilerimiz çok güzel okullara yerleşmesi bizleri mutlu ediyor. Kültürevlerini hizmete açarak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gördük.'' diyerek hizmete açılan 11 kültürevinin çok faydalı işler yaptığını söyledi.   SERGİ 4 GÜN AÇIK KALACAK   Açılan serginin 4 Mayıs saat 21.00'e kadar açık kalacağını belirten Başkan Çelikcan '' Vatandaşlarımız, 'Yüreğir Belediyesi Geleneksel Yıl Sonu Sergimizi' ücretsiz olarak gezebilirler.'' şeklinde konuştu.                

 

Yüreğir Belediyesi'nin geleneksel yıl sonu sergisi Optimum Alışveriş Merkezinde açıldı. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, eşi, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ve eşi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan'nın yanı sıra  vatandaşların katılımıyla açılan el emeği göz nuru sergi 4 Mayıs'a kadar açık kalacak. Açılışta konuşan Adana Valisi Mahmut Demirtaş  emeği geçenleri kutladı.Sergiyi gezen protokol yapılan ürünlere hayran kaldılar.

 

11 kültürevinde  kursiyerler tarafından hazırlanan serginin göz kamaştırdığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Yüreğir'de hizmete açılan kültürevleri ilçemizde önemli bir eksiği giderdi. Yüreğirli vatandaşlarımıza fırsat verildiğinde nelerin başarıldığını hep birlikte görüyoruz. Kültürevlerimize gelen vatandaşlarımız hem boş zamanlarını değerlendiriyorlar, hem de ürettikleri ürünlerle ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.'' dedi.

 

Yüreğir Belediyesi Kültürevlerinde 90 branşta açılan kurslarda üretilen ürünlerin sergilendiğini belirten Başkan Çelikcan ''Hizmete açılan 11 kültürevlerinde 7'den 70'e bütün vatandaşlarımız faydalanıyor.Düzenlenen hobi ve meslek kurslarıyla bir çok vatandaşımız meslek sahibi oldu. Edindikleri bu meslekler sayesinde iş sahibi oldular. Binlerce öğrencimiz ücretsiz ders takviye kurslarından faydalanıyorlar.Kurslara katılan öğrencilerimiz çok güzel okullara yerleşmesi bizleri mutlu ediyor. Kültürevlerini hizmete açarak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gördük.'' diyerek hizmete açılan 11 kültürevinin çok faydalı işler yaptığını söyledi.

 

SERGİ 4 GÜN AÇIK KALACAK

 

Açılan serginin 4 Mayıs saat 21.00'e kadar açık kalacağını belirten Başkan Çelikcan '' Vatandaşlarımız, 'Yüreğir Belediyesi Geleneksel Yıl Sonu Sergimizi' ücretsiz olarak gezebilirler.'' şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.