Fenerbahçe, Asvel'i 22 sayı farkla 81-59 mağlup etti

SPOR 01.01.2021 - 17:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1402+ kez okundu.
 

Fenerbahçe, Asvel'i 22 sayı farkla 81-59 mağlup etti

  THY EuroLeague'in 17. haftasında Fenerbahçe Beko, Fransız ekibi Asvel'i 81-59'luk skorla yendi üst üste 2. galibiyetini elde etti. THY EuroLeague'in 17. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Asvel'i konuk etti. Sarı lacivertliler, ilk çeyreğini geride kapattığı maçta rakibini geri kalan periyotlardaki üstün oyunuyla 81-59 mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta da Olimpiakos'u mağlup eden Fenerbahçe böylece üst üste 2 maçtan da galip ayrılmış oldu. Temsilcimizde Jan Vesely ile Marko Guduric, 16'şar sayıyla galibiyetin mimarı oldu. Asvel'de ise 11 sayı atan David Lighty, takımının en skorer ismi oldu. SIRADAKİ RAKİP KIZILYILDIZ Fenerbahçe, gelecek hafta THY Euroleague'de Kızılyıldız'a konuk olacak.  

 

THY EuroLeague'in 17. haftasında Fenerbahçe Beko, Fransız ekibi Asvel'i 81-59'luk skorla yendi üst üste 2. galibiyetini elde etti.

THY EuroLeague'in 17. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Asvel'i konuk etti.

Sarı lacivertliler, ilk çeyreğini geride kapattığı maçta rakibini geri kalan periyotlardaki üstün oyunuyla 81-59 mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta da Olimpiakos'u mağlup eden Fenerbahçe böylece üst üste 2 maçtan da galip ayrılmış oldu.

Temsilcimizde Jan Vesely ile Marko Guduric, 16'şar sayıyla galibiyetin mimarı oldu. Asvel'de ise 11 sayı atan David Lighty, takımının en skorer ismi oldu.

SIRADAKİ RAKİP KIZILYILDIZ

Fenerbahçe, gelecek hafta THY Euroleague'de Kızılyıldız'a konuk olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.