FİTRE VE ZEKATLARIMIZ İLE "ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN"

GÜNDEM 04.04.2024 - 15:05, Güncelleme: 04.04.2024 - 16:39 1952 kez okundu.
 

FİTRE VE ZEKATLARIMIZ İLE "ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN"

LÖSEV'den Ramazan Bayramı Çağrısı: "Bu Bayramı Lösemili Çocuklarımıza Hediye Edin, Çocukluklarını Doyasıya Yaşasınlar"
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Ramazan Bayramı öncesinde geniş kitlelere seslenerek, lösemili çocuklara umut olmaları için bağış çağrısında bulundu. Vakıf, fitre, fidye, zekat, sadaka gibi her türlü bağışın, lösemili çocukların tedavi süreçlerine ve eğitimlerine katkı sağlayacağını vurguladı. Ramazan ayının bereketini yaşarken, ihtiyaç sahibi lösemili çocuklara el uzatmanın önemine dikkat çeken LÖSEV, bağış yapmanın sadece maddi destek olmakla kalmayıp aynı zamanda çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturduğunu belirtti. Vakıf, fitre, fidye, zekat, sadaka gibi yardımların yanı sıra her türlü bağışın çocukların hayatında önemli bir dönüm noktası olabileceğini vurguladı. Bağışların doğrudan çocukların tedavi ve eğitimlerine yönlendirildiğini vurgulayan LÖSEV, bu sayede her kuruşun ve her lokmanın çocuklara hayat verdiğini dile getirdi.  "HER KURUŞU LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZA HAYAT VERSİN"  Fitre, zekat ve fidye bağışlarının doğrudan ailelere maddi ve gıda yardımı olarak ulaştırıldığını belirten vakıf, bu kaynakların başka amaçlar için kullanılmadığını açıkladı. LÖSEV'in Ramazan Bayramı öncesindeki çağrısı, toplumun duyarlılığı ve desteğiyle lösemili çocukların yaşamlarında umut dolu bir değişim yaratmayı hedefliyor. Bağış yapmak isteyenler, SMS yoluyla veya banka hesap numaraları aracılığıyla desteklerini iletebilirler. LÖSEV'in Ramazan Bayramı bağış kampanyası, her yıl olduğu gibi bu yıl da toplumun büyük ilgisini çekiyor ve çocuklara umut olma amacını güçlendiriyor. Bağış yaparak, lösemili çocuklara hayat dolu bir gelecek sunmak isteyenler için vakfın resmi web sitesi üzerinden detaylı bilgilere ulaşmak mümkün. İşte LÖSEV'in bağış bilgileri: Banka Hesap Bilgileri: Hesap Adı: LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Banka: Ziraat Bankası Şube Kodu: Ankara G.O.P Şube Kodu: 2211 Hesap Numarası: 3458518-5047 IBAN: TR 7900 0100 2211 0345 8518 5047 SMS ile Bağış Yapma: Fitre Bağışı: "FİTRE" yazıp 1998'e mesaj atın. (Fitre tutarı 130 TL) Fidye Bağışı: "FİDYE" yazıp 1998'e mesaj atın. (Fitre tutarı 130 TL / Günlük) Fitre, Zekat ve Fidye bağışlarınız doğrudan ailelere maddi ve gıda yardımı olarak ulaştırılmaktadır. Başka amaçlar için kullanılmamaktadır. Bağışlarınızın, lösemili çocukların tedavi süreçlerine ve eğitimlerine katkı sağlayacağını unutmayın. Her kuruş ve her lokma çocukların hayatında önemli bir değişim yaratabilir.
LÖSEV'den Ramazan Bayramı Çağrısı: "Bu Bayramı Lösemili Çocuklarımıza Hediye Edin, Çocukluklarını Doyasıya Yaşasınlar"

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Ramazan Bayramı öncesinde geniş kitlelere seslenerek, lösemili çocuklara umut olmaları için bağış çağrısında bulundu. Vakıf, fitre, fidye, zekat, sadaka gibi her türlü bağışın, lösemili çocukların tedavi süreçlerine ve eğitimlerine katkı sağlayacağını vurguladı. Ramazan ayının bereketini yaşarken, ihtiyaç sahibi lösemili çocuklara el uzatmanın önemine dikkat çeken LÖSEV, bağış yapmanın sadece maddi destek olmakla kalmayıp aynı zamanda çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturduğunu belirtti. Vakıf, fitre, fidye, zekat, sadaka gibi yardımların yanı sıra her türlü bağışın çocukların hayatında önemli bir dönüm noktası olabileceğini vurguladı. Bağışların doğrudan çocukların tedavi ve eğitimlerine yönlendirildiğini vurgulayan LÖSEV, bu sayede her kuruşun ve her lokmanın çocuklara hayat verdiğini dile getirdi. 

"HER KURUŞU LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZA HAYAT VERSİN" 

Fitre, zekat ve fidye bağışlarının doğrudan ailelere maddi ve gıda yardımı olarak ulaştırıldığını belirten vakıf, bu kaynakların başka amaçlar için kullanılmadığını açıkladı. LÖSEV'in Ramazan Bayramı öncesindeki çağrısı, toplumun duyarlılığı ve desteğiyle lösemili çocukların yaşamlarında umut dolu bir değişim yaratmayı hedefliyor. Bağış yapmak isteyenler, SMS yoluyla veya banka hesap numaraları aracılığıyla desteklerini iletebilirler. LÖSEV'in Ramazan Bayramı bağış kampanyası, her yıl olduğu gibi bu yıl da toplumun büyük ilgisini çekiyor ve çocuklara umut olma amacını güçlendiriyor. Bağış yaparak, lösemili çocuklara hayat dolu bir gelecek sunmak isteyenler için vakfın resmi web sitesi üzerinden detaylı bilgilere ulaşmak mümkün.
İşte LÖSEV'in bağış bilgileri:
Banka Hesap Bilgileri:
Hesap Adı: LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı
Banka: Ziraat Bankası
Şube Kodu: Ankara G.O.P
Şube Kodu: 2211
Hesap Numarası: 3458518-5047
IBAN: TR 7900 0100 2211 0345 8518 5047
SMS ile Bağış Yapma:
Fitre Bağışı: "FİTRE" yazıp 1998'e mesaj atın. (Fitre tutarı 130 TL)
Fidye Bağışı: "FİDYE" yazıp 1998'e mesaj atın. (Fitre tutarı 130 TL / Günlük)

Fitre, Zekat ve Fidye bağışlarınız doğrudan ailelere maddi ve gıda yardımı olarak ulaştırılmaktadır. Başka amaçlar için kullanılmamaktadır. Bağışlarınızın, lösemili çocukların tedavi süreçlerine ve eğitimlerine katkı sağlayacağını unutmayın. Her kuruş ve her lokma çocukların hayatında önemli bir değişim yaratabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.