Geleceğin gizli yetenekleri aranıyor

KÜLTÜR-SANAT 21.03.2021 - 18:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2280+ kez okundu.
 

Geleceğin gizli yetenekleri aranıyor

Toprak Okulu’nca 3-9 yaş arası çocuklar arasında Ulusal Altın Fırça Yarışması düzenleniyor. Son eser gönderme tarihi 31 Mart 2021 mesai bitimi saat: 19.00 olarak açıklandı.  Yarışma Toprak, Su ve Hava'yı yani doğayı daha bilinçli olarak kullanmak, gelecek kuşaklara da bu bilinci aşılamak gerektiği düşünülerek hazırlandı. Her yıl düzenlenecek olan bu yarışmaya katılan çocukların,  yarışmayı kazanmak için daha çok araştırıp 'Toprak, Su ve Hava' konusunda  emek verip daha çok bilgi sahibi olmaları hedefleniyor. Yarışma her sene 23 Nisan Şenlikleri döneminde Sosyal Sorumluluk bilinci ile bir farkındalık projesi olarak gerçekleştirilecek. Her yıl ana tema; Toprak ve Doğa'dan esinlenerek belirlenecek ve bu konunun dışına asla çıkılmayacak. Yarışmada bütün kurallar belirlenirken fırsat eşitliğine özellikle dikkat edilmiş olup daha fazla çocuğun ödül alabilmesi planlanarak düzenlendi. Çocukları sanat adına daha çok yüreklendirmek için toplamda 88 ayrı ödül ve 82 sertifika dağıtılacak. Yarışmaya katılan bütün çocuklara ayrı ayrı yarışmaya katılım belgesi düzenlenecek. Burada amaç dereceye giremese bile hiç bir çocuğun burukluk yaşamaması. Yarışmaya katılmak için tek kural 3 yaşından küçük olmamak, 10 yaşından gün almamış olmak yeterli. Eserler resim kağıdına veya tuvale yapılabilir. Her türlü teknik kullanmak serbesttir.  Ödüller altın, gümüş, bronz şeklinde kategorize edilmeden bütün ödüller altın olarak tasarlanıp yarışmada derece alan (mansiyonlar da dahil) bütün çocuklar Madalya ile ödüllendirilerek, onlara kazanma duygusu yaşatılacak.  Yarışmaya bireysel kategori dışında ekip olarak da yarışılabilecek. Çocukların okul adına başlarında koçluk yapan bir öğretmenleri ile yarışacakları bu  kategori ile onlara ekip çalışması, ekip heyecanı, bir biriyle yardımlaşarak başarma duygusu ve de başlarında yol gösteren bir koçun hayatlarında ki önemine vurgu yaparak bu konuda çocuklara daha ufak yaşlarda ekip ruhunu ve ekip başarısının önemini aşılanacak.

Toprak Okulu’nca 3-9 yaş arası çocuklar arasında Ulusal Altın Fırça Yarışması düzenleniyor. Son eser gönderme tarihi 31 Mart 2021 mesai bitimi saat: 19.00 olarak açıklandı.  Yarışma Toprak, Su ve Hava'yı yani doğayı daha bilinçli olarak kullanmak, gelecek kuşaklara da bu bilinci aşılamak gerektiği düşünülerek hazırlandı. Her yıl düzenlenecek olan bu yarışmaya katılan çocukların,  yarışmayı kazanmak için daha çok araştırıp 'Toprak, Su ve Hava' konusunda  emek verip daha çok bilgi sahibi olmaları hedefleniyor. Yarışma her sene 23 Nisan Şenlikleri döneminde Sosyal Sorumluluk bilinci ile bir farkındalık projesi olarak gerçekleştirilecek. Her yıl ana tema; Toprak ve Doğa'dan esinlenerek belirlenecek ve bu konunun dışına asla çıkılmayacak. Yarışmada bütün kurallar belirlenirken fırsat eşitliğine özellikle dikkat edilmiş olup daha fazla çocuğun ödül alabilmesi planlanarak düzenlendi. Çocukları sanat adına daha çok yüreklendirmek için toplamda 88 ayrı ödül ve 82 sertifika dağıtılacak. Yarışmaya katılan bütün çocuklara ayrı ayrı yarışmaya katılım belgesi düzenlenecek. Burada amaç dereceye giremese bile hiç bir çocuğun burukluk yaşamaması. Yarışmaya katılmak için tek kural 3 yaşından küçük olmamak, 10 yaşından gün almamış olmak yeterli.

Eserler resim kağıdına veya tuvale yapılabilir. Her türlü teknik kullanmak serbesttir.  Ödüller altın, gümüş, bronz şeklinde kategorize edilmeden bütün ödüller altın olarak tasarlanıp yarışmada derece alan (mansiyonlar da dahil) bütün çocuklar Madalya ile ödüllendirilerek, onlara kazanma duygusu yaşatılacak.  Yarışmaya bireysel kategori dışında ekip olarak da yarışılabilecek. Çocukların okul adına başlarında koçluk yapan bir öğretmenleri ile yarışacakları bu  kategori ile onlara ekip çalışması, ekip heyecanı, bir biriyle yardımlaşarak başarma duygusu ve de başlarında yol gösteren bir koçun hayatlarında ki önemine vurgu yaparak bu konuda çocuklara daha ufak yaşlarda ekip ruhunu ve ekip başarısının önemini aşılanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.