hep kitap’tan, okul öncesi çocuklara rengârenk bir macera

GENÇLİK 27.03.2021 - 11:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1657+ kez okundu.
 

hep kitap’tan, okul öncesi çocuklara rengârenk bir macera

    Axel Scheffler’in yazıp resimlediği Tavşancan ile Faresu dizisinin yepyeni macerası Tavşancan ile Faresu Arkadaş Canlısı Salyangoz, hep kitap logosuyla 26 Mart’ta raflardaki yerini alıyor.   Okul öncesi dönemdeki çocuklara seslenen Tavşancan ile Faresu’nun maceralarında, çocukların dünyasına özgü konular ele alınıyor.   Tavşancan ile Faresu Arkadaş Canlısı Salyangoz, birbirinin farklılıklarına değer vermekle ilgili eğlenceli bir hikâye. Faresu’nun gürültülü oyunları Tavşancan’ın salyangozunu korkutunca Tavşancan Faresu’ya çok kızar. Bir gün açgözlü bir kuş salyangozu kapmak ister ve salyangozun hayatını, Faresu’nun gürültülü oyunları kurtaracaktır. İki arkadaş, bazen gürültü yapmanın iyi bir şey olabileceğini anlar ve yeniden, birlikte oynamaya başlar.   Arkadaşlık, paylaşma, sorunlara çözüm bulma temalarının öne çıktığı dizinin Büyük Balon, Uyku Vakti Kurbağası, Yeni Arkadaş, Karlı Gün, Süper Oyuncak, Küçük Su Birikintisi, Korkunç Canavar, Yılbaşı Ağacı ile etkinlik kitabı Bak ve Söyle hep kitap etiketiyle yayımlanmıştı.   Berrak Buhara İdiman’ın dilimize çevirdiği Tavşancan ile Faresu Arkadaş Canlısı Salyangoz, 26 Mart’ta hep kitap etiketiyle raflardaki yerini alacak.

 

 

Axel Scheffler’in yazıp resimlediği Tavşancan ile Faresu dizisinin yepyeni macerası Tavşancan ile Faresu Arkadaş Canlısı Salyangoz, hep kitap logosuyla 26 Mart’ta raflardaki yerini alıyor.

 

Okul öncesi dönemdeki çocuklara seslenen Tavşancan ile Faresu’nun maceralarında, çocukların dünyasına özgü konular ele alınıyor.

 

Tavşancan ile Faresu Arkadaş Canlısı Salyangoz, birbirinin farklılıklarına değer vermekle ilgili eğlenceli bir hikâye. Faresu’nun gürültülü oyunları Tavşancan’ın salyangozunu korkutunca Tavşancan Faresu’ya çok kızar. Bir gün açgözlü bir kuş salyangozu kapmak ister ve salyangozun hayatını, Faresu’nun gürültülü oyunları kurtaracaktır. İki arkadaş, bazen gürültü yapmanın iyi bir şey olabileceğini anlar ve yeniden, birlikte oynamaya başlar.

 

Arkadaşlık, paylaşma, sorunlara çözüm bulma temalarının öne çıktığı dizinin Büyük Balon, Uyku Vakti Kurbağası, Yeni Arkadaş, Karlı Gün, Süper Oyuncak, Küçük Su Birikintisi, Korkunç Canavar, Yılbaşı Ağacı ile etkinlik kitabı Bak ve Söyle hep kitap etiketiyle yayımlanmıştı.

 

Berrak Buhara İdiman’ın dilimize çevirdiği Tavşancan ile Faresu Arkadaş Canlısı Salyangoz, 26 Mart’ta hep kitap etiketiyle raflardaki yerini alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.