OTİSTİK VE DOWN SENDROMLU ÖZEL ÇOCUKLARIMIZA HEDİYELER VERİLDİ

05.02.2018 - 12:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3421+ kez okundu.
 

OTİSTİK VE DOWN SENDROMLU ÖZEL ÇOCUKLARIMIZA HEDİYELER VERİLDİ

ADANA/ Türk Kızılayı Adana Şubesi ve Elele Avrupa Engelli ve Yaşlı Konfederasyonu işbirliğinde Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezindeki ihtiyaç sahibi çocuk ve ailelere sosyal yardım yapıldı. Merkezde düzenlenen organizasyonda konuşan Elele Avrupa Engelli ve Yaşlı Konfederasyonu Başkanı Dr. Esra Yılmaz, Türk Kızılayı’nın insanların ihtiyaç duyduğu pek çok alanda yardım yapan örnek bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Yılmaz, desteklerinden dolayı Türk Kızılayı Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı'ya teşekkür etti.  Gerçekleştirdiği ‘kan bağışı’ organizasyonları ile dikkat çeken Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Vatandaşların her ihtiyaç ve sorununu görmelerinin doğal olarak mümkün olmadığını belirten Saygılı, “Ancak Dr. Esra Yılmaz gibi dostlar ve ciddiyetle çalışan sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinde pek çok insana ulaşıyoruz. Bizler için önemli olan yaraya merhem olmak ve bunu samimi şekilde yapmaktır. Dr. Yılmaz bütün çocuklara anne hassasiyeti ile yetmeye çalışıyor. Bu anlamda bize iyilik yapma fırsatı verdiği için kendisine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Duran Kuytak’ın hazır bulunduğu programın sonunda çocuk ve ailelerine gıda ve giyim paketleri dağıtıldı.  

ADANA/ Türk Kızılayı Adana Şubesi ve Elele Avrupa Engelli ve Yaşlı Konfederasyonu işbirliğinde Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezindeki ihtiyaç sahibi çocuk ve ailelere sosyal yardım yapıldı. Merkezde düzenlenen organizasyonda konuşan Elele Avrupa Engelli ve Yaşlı Konfederasyonu Başkanı Dr. Esra Yılmaz, Türk Kızılayı’nın insanların ihtiyaç duyduğu pek çok alanda yardım yapan örnek bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Yılmaz, desteklerinden dolayı Türk Kızılayı Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı'ya teşekkür etti. 

Gerçekleştirdiği ‘kan bağışı’ organizasyonları ile dikkat çeken Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Vatandaşların her ihtiyaç ve sorununu görmelerinin doğal olarak mümkün olmadığını belirten Saygılı, “Ancak Dr. Esra Yılmaz gibi dostlar ve ciddiyetle çalışan sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinde pek çok insana ulaşıyoruz. Bizler için önemli olan yaraya merhem olmak ve bunu samimi şekilde yapmaktır. Dr. Yılmaz bütün çocuklara anne hassasiyeti ile yetmeye çalışıyor.

Bu anlamda bize iyilik yapma fırsatı verdiği için kendisine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Duran Kuytak’ın hazır bulunduğu programın sonunda çocuk ve ailelerine gıda ve giyim paketleri dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.