Yüreğir Oyuncak Bankası Çocuk Festivali
Yüreğir Oyuncak Bankası Çocuk Festivali
Yüreğir Oyuncak Bankası'nda 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Festivali münasebeti ile "Yüreğir Oyuncak Bankası Çocuk Festivali" açıldı.Festivalin açılış programına katılarak öğrenciler ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Koçak festivalin miniklerimiz için tam bir okul dışı öğrenme ortamı olduğunu söyleyerek emeği geçen herkesi tebrik etti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi web sitesindeki bilgilere göre, program 2 gün boyunca saat 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilirken etkinliğe Yüreğir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü de destek verdi. Festival Adana’daki tüm çocuklara ve ailelere açık olarak düzenlendi. Özellikle dezavantajlı okulların da etkinliklere dahil edilerek bütün çocuklara eşit imkanların sunulması ve aileleri birleştirici rol oynaması festivalin ana temasını oluşturdu.
Festivalde; okul öncesi öğretmenlerinin hazırladığı 'Ormanın Kitabı' isimli tiyatro gösterisi, müzik dinletisi ile çocuk dansları, yüz boyama etkinliği, robotik kodlama atölyesinde robotlarla hikayeli kodlama etkinliği, anne-çocuk ve baba-çocuk oyunları, geleneksel çocuk oyunları, sağlıklı ikramlıklar, palyaço gösterisi, sanat atölyesinde çocuklar tarafından alçıdan hayvan figürlerinin boyanması gibi etkinlikleri yer aldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.