SARIÇAM'DA SEÇİM HEYECANI YAŞANDI

SİYASET 05.02.2024 - 09:21, Güncelleme: 05.02.2024 - 09:23 1553+ kez okundu.
 

SARIÇAM'DA SEÇİM HEYECANI YAŞANDI

Adana Sarıçam'da Heyecan Dorukta: Bilal Uludağ'ın Seçim Ofisi Coşkuyla Açıldı!
Adana'nın Sarıçam ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için heyecan dorukta. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ın seçim irtibat ofisi açılışı, bölge halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir gibi önemli isimlerin yanı sıra partililer de açılışta yer aldı. HİZMETLERİME DEVAM EDECEĞİM Başkan Uludağ, açılışta yaptığı konuşmada, Sarıçamlı vatandaşların tekrar kendisine yetki vermesi halinde hizmetlerine ara vermeden devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı da Adana'ya gerçek belediyeciliği getirme sözü vererek, Cumhur İttifakı'nın 31 Mart akşamını zafer gecesi olarak kutlayacaklarını ifade etti. Seçim ofisinin açılışı, bölgedeki seçim atmosferini daha da heyecanlandırırken, katılımcılar arasındaki coşku ve destek mesajları dikkat çekti.
Adana Sarıçam'da Heyecan Dorukta: Bilal Uludağ'ın Seçim Ofisi Coşkuyla Açıldı!

Adana'nın Sarıçam ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için heyecan dorukta. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ın seçim irtibat ofisi açılışı, bölge halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir gibi önemli isimlerin yanı sıra partililer de açılışta yer aldı.
HİZMETLERİME DEVAM EDECEĞİM
Başkan Uludağ, açılışta yaptığı konuşmada, Sarıçamlı vatandaşların tekrar kendisine yetki vermesi halinde hizmetlerine ara vermeden devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı da Adana'ya gerçek belediyeciliği getirme sözü vererek, Cumhur İttifakı'nın 31 Mart akşamını zafer gecesi olarak kutlayacaklarını ifade etti. Seçim ofisinin açılışı, bölgedeki seçim atmosferini daha da heyecanlandırırken, katılımcılar arasındaki coşku ve destek mesajları dikkat çekti.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.