EMEKLİLER BÜYÜK MİTİNGDE BULUŞUYOR!

GÜNDEM 24.05.2024 - 16:34, Güncelleme: 24.05.2024 - 16:34 7189+ kez okundu.
 

EMEKLİLER BÜYÜK MİTİNGDE BULUŞUYOR!

CHP'nin Büyük Emekli Mitingi Çağrısı: “Ekonomik Adaletsizliğe Karşı Sesimizi Yükseltiyoruz”
CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Türkiye genelindeki emeklileri ve destekçilerini 26 Mayıs'ta Ankara Tandoğan Meydanı'nda gerçekleşecek olan Büyük Emekli Mitingi'ne katılmaya davet etti. Tanburoğlu, yaptığı basın toplantısında, emeklilerin ekonomik sıkıntılarını ve adaletsizliğini gidermek için bir araya gelmenin önemini vurguladı. Mitingin, emeklilerin ve destekçilerinin sesini duyuracakları önemli bir platform olacağını belirtti. Sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıda, "Onurlu Yaşam, Hakça Paylaşım için, Büyük Emekli Mitingi'nde buluşuyoruz" ifadelerini kullanan Tanburoğlu, Adanalıları da mitinge katılmaya davet etti. “KRİZ ÜRETEN SİYASETE KARŞI MEYDANLARDAYIZ” Miting, 26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 14.00’te Ankara Tandoğan Meydanı'nda gerçekleşecek. Bu etkinlikte ekonomik sıkıntıların yanı sıra diğer toplumsal sorunlar da gündeme taşınacak. CHP'den yapılan açıklamada, "Yıllarca ülkeye emek veren ancak düşük emekli geliriyle yaşam mücadelesi veren 16 milyonun üzerinde yurttaşımızın sesini duyurmak için buradayız" denildi. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin çözüm üretmek yerine kriz üreten siyasetine karşı çıkmak için meydanlara çıkacaklarını belirtti. “EMEKLİLER LÜTUF DEĞİL, HAKLARINI İSTİYOR” Açıklamada, emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve adaletsizliklere dikkat çekildi. "Enflasyon yükselirken eriyen maaşları görmezden gelen iktidara, bu büyük adaletsizliğe son vermek için meydanlardayız" denildi. Emeklilerin isyanını dile getirmek, adalet ve insanca yaşam taleplerini dile getirmek için bir araya geldikleri ifade edildi. Son olarak, emeklilerin yaşadığı zorluklara dikkat çeken açıklamada, "Emekliler lütuf değil, haklarını istiyor. Onurlu yaşam ve hakça bölüşüm için tüm emeklileri ve yarının emeklisi olacak tüm emekçileri 26 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Ankara’da Tandoğan Meydanı'na bekliyoruz" denildi.
CHP'nin Büyük Emekli Mitingi Çağrısı: “Ekonomik Adaletsizliğe Karşı Sesimizi Yükseltiyoruz”

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Türkiye genelindeki emeklileri ve destekçilerini 26 Mayıs'ta Ankara Tandoğan Meydanı'nda gerçekleşecek olan Büyük Emekli Mitingi'ne katılmaya davet etti. Tanburoğlu, yaptığı basın toplantısında, emeklilerin ekonomik sıkıntılarını ve adaletsizliğini gidermek için bir araya gelmenin önemini vurguladı. Mitingin, emeklilerin ve destekçilerinin sesini duyuracakları önemli bir platform olacağını belirtti. Sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıda, "Onurlu Yaşam, Hakça Paylaşım için, Büyük Emekli Mitingi'nde buluşuyoruz" ifadelerini kullanan Tanburoğlu, Adanalıları da mitinge katılmaya davet etti.

“KRİZ ÜRETEN SİYASETE KARŞI MEYDANLARDAYIZ”

Miting, 26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 14.00’te Ankara Tandoğan Meydanı'nda gerçekleşecek. Bu etkinlikte ekonomik sıkıntıların yanı sıra diğer toplumsal sorunlar da gündeme taşınacak. CHP'den yapılan açıklamada, "Yıllarca ülkeye emek veren ancak düşük emekli geliriyle yaşam mücadelesi veren 16 milyonun üzerinde yurttaşımızın sesini duyurmak için buradayız" denildi. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin çözüm üretmek yerine kriz üreten siyasetine karşı çıkmak için meydanlara çıkacaklarını belirtti.

“EMEKLİLER LÜTUF DEĞİL, HAKLARINI İSTİYOR”

Açıklamada, emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve adaletsizliklere dikkat çekildi. "Enflasyon yükselirken eriyen maaşları görmezden gelen iktidara, bu büyük adaletsizliğe son vermek için meydanlardayız" denildi. Emeklilerin isyanını dile getirmek, adalet ve insanca yaşam taleplerini dile getirmek için bir araya geldikleri ifade edildi. Son olarak, emeklilerin yaşadığı zorluklara dikkat çeken açıklamada, "Emekliler lütuf değil, haklarını istiyor. Onurlu yaşam ve hakça bölüşüm için tüm emeklileri ve yarının emeklisi olacak tüm emekçileri 26 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Ankara’da Tandoğan Meydanı'na bekliyoruz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.