"ADANA'NIN DEĞERLERİ YETERİNCE TANINMIYOR"

GÜNDEM 27.05.2024 - 14:19, Güncelleme: 27.05.2024 - 14:19 3801+ kez okundu.
 

"ADANA'NIN DEĞERLERİ YETERİNCE TANINMIYOR"

Çukurova GİAD’da 5’nci Sakarya Dönemi Başladı: Adana’yı Daha Güçlü Kılmak İçin Yola Çıktılar!
Adana'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), "Dünya Kenti Adana" vizyonuyla yeni bir döneme başlıyor. Derneğin başkanlığına beşinci kez seçilen Ömer Faruk Sakarya liderliğindeki yeni yönetim kurulu, Adana'ya ve ülkeye katkı sağlamak için iddialı projelerle yola çıkıyor. Çukurova GİAD, Adana'ya kazandırdığı modern hizmet binasında gerçekleştirdiği genel kurul toplantısıyla yeni döneme start verdi. Tek listeyle gidilen seçimde Sakarya, oy birliğiyle beşinci kez başkanlığa getirildi. Yeni yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: Alperen Pişkin, Aynur Aydın, Barış Yıldırım, Bikem Uludağ, Ceyhun Baskın, Eren Can, Gökalp Sofuoğlu, Hakan Burç, İsmail Erdem, Kubilay Kurluk, Mehmet Çatalbaş, Oğuz Kaan Özalp ve Serhat Aydoğan. "AMACIMIZ ADANA'YA HİZMET ETMEK' Genel kurulda konuşan Sakarya, geçmiş dönemlerdeki destekleri için üyelere ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni dönemde de aynı heyecan ve kararlılıkla çalışacaklarını belirtti. Sakarya, derneğin ve üyelerinin Adana'ya ve ülkeye katkı sağlamak için projeler geliştirdiğini vurgulayarak, herkesin desteğiyle gerçekleştirdikleri hizmet binasının yapımının önemine dikkat çekti. Adana'nın 100'üncü Kurtuluş yıldönümüne özel film ve Paşabahçe'nin özel koleksiyonunda yer alan Eros Mozaiği çalışmalarını da gururla hatırlatan Sakarya, Adana'nın potansiyeline ve değerlerine sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak, "Adana'nın değerleri maalesef yeterince tanınmıyor. Bizim amacımız Adana'ya ve üyelerimize hizmet etmek. Bu yeni dönemde daha da fazla çalışacak, daha fazla projeye imza atacağız." şeklinde konuştu. Çukurova GİAD'ın yeni dönemde Adana'ya ve üyelerine sağlayacağı katkıları heyecanla bekleyen Adanalılar, derneğin gelecek projelerini merakla takip ediyor.
Çukurova GİAD’da 5’nci Sakarya Dönemi Başladı: Adana’yı Daha Güçlü Kılmak İçin Yola Çıktılar!

Adana'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), "Dünya Kenti Adana" vizyonuyla yeni bir döneme başlıyor. Derneğin başkanlığına beşinci kez seçilen Ömer Faruk Sakarya liderliğindeki yeni yönetim kurulu, Adana'ya ve ülkeye katkı sağlamak için iddialı projelerle yola çıkıyor. Çukurova GİAD, Adana'ya kazandırdığı modern hizmet binasında gerçekleştirdiği genel kurul toplantısıyla yeni döneme start verdi. Tek listeyle gidilen seçimde Sakarya, oy birliğiyle beşinci kez başkanlığa getirildi. Yeni yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı: Alperen Pişkin, Aynur Aydın, Barış Yıldırım, Bikem Uludağ, Ceyhun Baskın, Eren Can, Gökalp Sofuoğlu, Hakan Burç, İsmail Erdem, Kubilay Kurluk, Mehmet Çatalbaş, Oğuz Kaan Özalp ve Serhat Aydoğan.

"AMACIMIZ ADANA'YA HİZMET ETMEK'

Genel kurulda konuşan Sakarya, geçmiş dönemlerdeki destekleri için üyelere ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni dönemde de aynı heyecan ve kararlılıkla çalışacaklarını belirtti. Sakarya, derneğin ve üyelerinin Adana'ya ve ülkeye katkı sağlamak için projeler geliştirdiğini vurgulayarak, herkesin desteğiyle gerçekleştirdikleri hizmet binasının yapımının önemine dikkat çekti. Adana'nın 100'üncü Kurtuluş yıldönümüne özel film ve Paşabahçe'nin özel koleksiyonunda yer alan Eros Mozaiği çalışmalarını da gururla hatırlatan Sakarya, Adana'nın potansiyeline ve değerlerine sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak, "Adana'nın değerleri maalesef yeterince tanınmıyor. Bizim amacımız Adana'ya ve üyelerimize hizmet etmek. Bu yeni dönemde daha da fazla çalışacak, daha fazla projeye imza atacağız." şeklinde konuştu. Çukurova GİAD'ın yeni dönemde Adana'ya ve üyelerine sağlayacağı katkıları heyecanla bekleyen Adanalılar, derneğin gelecek projelerini merakla takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.