"KARALAR'IN ZAM SAVUNMASI İNANDIRICI DEĞİL"

GÜNDEM 05.06.2024 - 18:09, Güncelleme: 05.06.2024 - 18:09 3184+ kez okundu.
 

"KARALAR'IN ZAM SAVUNMASI İNANDIRICI DEĞİL"

Adana Halkı Zamlara İsyan Ediyor: Karalar'ın Savunması Eleştiriliyor!"
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, vatandaşların %43'lük ulaşım zammı ve su zammına karşı tepkilerini hükümetin uyguladığı zamları bahane göstererek savunması, Adanalıların yoğun eleştirilerine neden oldu. Özellikle, günlük hayatta ulaşımı sıkça kullanan vatandaşlar ve öğrenciler, bu artışın ekonomik zorluklarını daha da artırdığını dile getiriyorlar. Bir vatandaş, "Zaten her şeye zam geliyor, bu koşullarda yaşamak neredeyse imkansız hale geldi. Bir de ulaşıma %43'lük zam belimizi büktü, daha onu düşünürken bir de su zammı geldi. Sayın Karalar hükümetin yaptığı zamları bahane ediyor" diyerek tepkisini dile getirdi. "BELEDİYELER ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET SUNMALI"  Karalar, katıldığı bir radyo programında zamlara yapılan eleştirilere yanıt olarak hükümetin zamlarını bahane göstererek, belediyenin maliyetleri karşılaması gerektiğini vurguladı. Ancak vatandaşlar, belediyenin daha etkin çözümler bulması gerektiğini ve halkın yaşadığı ekonomik sıkıntıları daha iyi anlaması gerektiğini belirtiyorlar. Öte yandan, Karalar'ın suyun en ucuz olduğu iddiasına karşın, vatandaşlar yüksek faturaları sorguluyorlar. Karalar'ın açıklamaları, toplumda tepkiyle karşılanırken, belediyenin vatandaşların yaşadığı zorlukları daha iyi anlaması ve çözüm odaklı yaklaşımlar benimsemesi bekleniyor.
Adana Halkı Zamlara İsyan Ediyor: Karalar'ın Savunması Eleştiriliyor!"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, vatandaşların %43'lük ulaşım zammı ve su zammına karşı tepkilerini hükümetin uyguladığı zamları bahane göstererek savunması, Adanalıların yoğun eleştirilerine neden oldu. Özellikle, günlük hayatta ulaşımı sıkça kullanan vatandaşlar ve öğrenciler, bu artışın ekonomik zorluklarını daha da artırdığını dile getiriyorlar. Bir vatandaş, "Zaten her şeye zam geliyor, bu koşullarda yaşamak neredeyse imkansız hale geldi. Bir de ulaşıma %43'lük zam belimizi büktü, daha onu düşünürken bir de su zammı geldi. Sayın Karalar hükümetin yaptığı zamları bahane ediyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

"BELEDİYELER ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET SUNMALI" 

Karalar, katıldığı bir radyo programında zamlara yapılan eleştirilere yanıt olarak hükümetin zamlarını bahane göstererek, belediyenin maliyetleri karşılaması gerektiğini vurguladı. Ancak vatandaşlar, belediyenin daha etkin çözümler bulması gerektiğini ve halkın yaşadığı ekonomik sıkıntıları daha iyi anlaması gerektiğini belirtiyorlar. Öte yandan, Karalar'ın suyun en ucuz olduğu iddiasına karşın, vatandaşlar yüksek faturaları sorguluyorlar. Karalar'ın açıklamaları, toplumda tepkiyle karşılanırken, belediyenin vatandaşların yaşadığı zorlukları daha iyi anlaması ve çözüm odaklı yaklaşımlar benimsemesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.