Karataş Sera OSB’nin altyapı yapım ihalesi Resmi Gazete’de

EKONOMİ 07.08.2024 - 13:06, Güncelleme: 07.08.2024 - 13:06 2819+ kez okundu.
 

Karataş Sera OSB’nin altyapı yapım ihalesi Resmi Gazete’de

İhalede keşif bedeli 661 milyon 481 bin 374 lira olarak belirlendi
Tarım ve Orman Bakanlığınca yatırım programına alınan Adana Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesinin “Yol, İçme Suyu, Atık Su, Yağmur Suyu, Elektrik Dağıtım Şebekesi, Çevre Aydınlatma ve Telekom Şebekesi Yapım İşi” ihalesi 12 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak. İhale, Ankara’da Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, 11. Kat ihalesi odasında gerçekleştirilecek. İhaleye ilişkin Adana Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Müteşebbis Heyet Başkanlığı’nın duyurusu,  Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kapalı teklif usulü ile birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle yapılacak ihalede, işe başlama süresi, sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İhale şartnamesine göre, iş süresi 15 Ekim 2025 olarak belirlendi. 665,481,374,97 lira keşif bedelli ihalede geçici teminat ise 19,964,441,25 lira olarak açıklandı. İş ortaklığı veya konsorsiyumların katılamayacağı ihaleye sadece yerli istekliler başvurabilecek. İstekliler tekliflerini ve istenilen belgeleri kapalı zarf içerisinde ihalenin yapılacağı 12 Ağustos Pazartesi günü en geç saat 09.59’a kadar, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, 11. Kat İhale Odası, Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No: 161 Çankaya/Ankara adresine elden verebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderebilecekler. İhale dokümanı Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanlığı’nın 1106 numaralı açık bürosundan veya Adana Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Döşeme, Turhan Cemal Beriker Blv. No:132, 01060 Seyhan/Adana adreslerinde görülebilecek.
İhalede keşif bedeli 661 milyon 481 bin 374 lira olarak belirlendi


Tarım ve Orman Bakanlığınca yatırım programına alınan Adana Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesinin “Yol, İçme Suyu, Atık Su, Yağmur Suyu, Elektrik Dağıtım Şebekesi, Çevre Aydınlatma ve Telekom Şebekesi Yapım İşi” ihalesi 12 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak. İhale, Ankara’da Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, 11. Kat ihalesi odasında gerçekleştirilecek. İhaleye ilişkin Adana Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Müteşebbis Heyet Başkanlığı’nın duyurusu,  Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Kapalı teklif usulü ile birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle yapılacak ihalede, işe başlama süresi, sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İhale şartnamesine göre, iş süresi 15 Ekim 2025 olarak belirlendi. 665,481,374,97 lira keşif bedelli ihalede geçici teminat ise 19,964,441,25 lira olarak açıklandı.
İş ortaklığı veya konsorsiyumların katılamayacağı ihaleye sadece yerli istekliler başvurabilecek. İstekliler tekliflerini ve istenilen belgeleri kapalı zarf içerisinde ihalenin yapılacağı 12 Ağustos Pazartesi günü en geç saat 09.59’a kadar, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, 11. Kat İhale Odası, Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No: 161 Çankaya/Ankara adresine elden verebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderebilecekler.
İhale dokümanı Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanlığı’nın 1106 numaralı açık bürosundan veya Adana Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Döşeme, Turhan Cemal Beriker Blv. No:132, 01060 Seyhan/Adana adreslerinde görülebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.